Οικονόμου για επίσκεψη Τσίπρα στην Ιωάννα Κολοβού: Προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα

 Οικονόμου για επίσκεψη Τσίπρα στην Ιωάννα Κολοβού: Προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα

Την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού σε ένδειξη συμπαράστασης για την έξωση για χρέος σε τράπεζα σχολίασε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο», είπε ο κ. Οικονόμου, «να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευαισθησία. Η πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών προσφέρει πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους, για αυτό και πολλές χιλιάδες δανειοληπτών έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους και προστατεύσει τους κόπους τους».

Και κατέληξε: «Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας υπήρξε ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων, που επί των ημερών του (2018-2019) οι ολοκληρωμένοι πλειστηριασμοί έφτασαν περίπου τις 30.000. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα. Όσο και αν προσπαθεί να μας επαναφέρει στην εποχή των «Αγανακτισμένων», οι πολίτες τον ξέρουν καλά πια και κρίνουν».