Ηλιόπουλος:Άθλια στοχοποίηση της Ιωάννας Κολοβού από την κυβέρνηση

 Ηλιόπουλος:Άθλια στοχοποίηση της Ιωάννας Κολοβού από την κυβέρνηση

Σκληρή απάντηση στον Γιάννη Οικονόμου ο οποίος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της Ιωάννας Κολοβού δίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η άθλια στοχοποίηση της Ιωάννας Κολοβού σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Οικονόμου δείχνει το μέγεθος της κοινωνικής αναλγησίας και ταυτόχρονα υποκρισίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Δεν εφαρμόζουν μόνο άθλιες πολιτικές που ξεσπιτώνουν τον κόσμο από την πρώτη κατοικία τους, αλλά δεν είναι ικανοί να επιδείξουν ούτε την ελάχιστη ευαισθησία απέναντι σε μια χαμηλοσυνταξιούχο που βίωσε τον τρόμο, να της σπάνε την πόρτα και να την πετούν βιαίως έξω από το σπίτι της» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει:

ADVERTISING

«Και σαν να μη έφτανε αυτό, έχουν το θράσος να κάνουν και τους τιμητές. Εκείνοι που ως υπουργικό συμβούλιο έχουν δάνεια 12 εκ. ευρώ. Εκείνοι που ως κόμμα χρωστούν 390 εκ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα. Εκείνοι που έκαναν βουλευτή τον κ. Πάτση που αγόραζε δάνεια στο 1/15 της αξίας τους για να κερδοσκοπεί και του έδιναν και 1 εκ. ευρώ απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ.

Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, που λεηλατείται από την αισχροκέρδεια και τους πάσης φύσεως “Πάτσηδες“, θα δώσει πολύ σύντομα στην κάλπη την απάντηση στην κυβέρνηση των “κορακιών” και στο κόμμα των πραγματικών μπαταχτσήδων».