Ρόδος: Η ομολογία κατάθεση της οικιακής βοηθού – Σκότωσε διαβητικό με ζάχαρη στο γιαούρτι

 Ρόδος: Η ομολογία κατάθεση της οικιακής βοηθού – Σκότωσε διαβητικό με ζάχαρη στο γιαούρτι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από την ομολογία μιας 45χρονης οικιακής βοηθού ότι το πρωί της Δευτέρας σκότωσε την γυναίκα που φρόντιζε, ενώ στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς ότι στο παρελθόν είχε δολοφονήσει άλλες τρεις γυναίκες.

Η ίδια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Ρόδου πως σκότωσε τις τρεις ηλικιωμένες τις οποίες είχε αναλάβει να φροντίζει με το newsit.gr να φέρνει στο φως τα όσα είπε στην κατάθεσή της.

  • Σύμφωνα, λοιπόν με την κατάθεσή της το 2011 ήταν στη Λέρο και φρόντιζε μια ηλικιωμένη όταν ανέμειξε μεγάλη ποσότητα διαφόρων φαρμάκων σε νερό και αφού τα έβαλε σε μια σύριγγα τα χορήγησε στη γυναίκα από το στόμα και έτσι έφυγε από τη ζωή.
  • Η δεύτερη δολοφονία έγινε, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2022 και θύμα ήταν μια 84χρονη γυναίκα, η οποία έπασχε από διαβήτη. Είπε ότι ανακάτεψε σε γιαούρτι μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και με σύριγγα το έδωσε στην ηλικιωμένη να το φάει με συνέπεια να πεθάνει.
  • Η τρίτη περίπτωση που ανέφερε στους αστυνομικούς ήταν τον Μάιο του 2022 στη Ρόδο όταν φρόντιζε μια 70χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα είπε την ξυλοφόρτωσε και πέθανε μετά από πέντε ημέρες.

Να σημειωθεί ότι από την προανάκριση η 45χρονη είχε νοσηλευτεί το 2022 σε ψυχιατρική κλινική της Λέρου, καθώς είχε προσπαθήσει να πνίξει τον γιο της που ήταν ενός έτους. 

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Ρόδου και ζητάει να γίνει προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου των τριών γυναικών.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 45χρονη οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην άμεση δράση το πρωί της Δευτέρας (21.11.2022) και ζήτησε από την αστυνομία να πάει στο σπίτι στις Καλυθιές Ρόδου λέγοντας «ελάτε, την έπνιξα». 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, πήγαν στο σημείο και είδαν και αντίκρισαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο. Η οικιακή βοηθός είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε, κι έτσι την έπνιξε με το μαξιλάρι. 

Κατά την κατάθεσή της είπε στους αστυνομικούς ότι έχει κάνει άλλες τρεις δολοφονίες. 

Σχετικά Άρθρα