Χαρίτσης για Κολοβού: Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα “κανονικότητα”

 Χαρίτσης για Κολοβού: Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα “κανονικότητα”

“Θλιβερές” χαρακτήρισε τις σκηνές που διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (21/11) έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, όταν αστυνομικοί μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στην περιοχή άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης σχολιάζοντας το επεισόδιο αλλά και την επιβολή εξώσεων ανέφερε πως πρόκειται για “καθημερινό δράμα της ελληνικής κοινωνίας”, κατηγορώντας την κυβέρνηση για “ωμή καταστολή”.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Οι σημερινές θλιβερές σκηνές στο σπίτι της δημοσιογράφου Ι. Κολοβού αποκαλύπτουν τα καθημερινά δράματα της ελληνικής κοινωνίας: αστυνομικές δυνάμεις επιβάλλουν την έξωση ανθρώπων. Η κοινωνία πληρώνει τον λογαριασμό της αντικοινωνικής πολιτικής της ΝΔ.

Η κυβέρνηση που εν μέσω κορονοϊού ψήφισε πλήρη απώλεια προστασίας κύριας κατοικίας, που με την πολιτική επιδότησης της αισχροκέρδειας οδηγεί την κοινωνία σε φτωχοποίηση, τώρα προχωρά στο επόμενο στάδιο: ωμή καταστολή.

Δεν πάει άλλο. Σε μια οικονομία με 4.200.000 οφειλέτες και 700.000 ακίνητα προς εκποίηση, η πολιτική αυτή ισοδυναμεί με κοινωνική καταστροφή. Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα «κανονικότητα». Πολιτική αλλαγή τώρα, για μια νέα αρχή για τη χώρα!

Σχετικά Άρθρα