Μαξίμου: Έκτακτη κλειστή σύσκεψη αύριο Δευτέρα, για την Κιβωτό του Κόσμου

 Μαξίμου: Έκτακτη κλειστή σύσκεψη αύριο Δευτέρα, για την Κιβωτό του Κόσμου

Οι προνοιακές δομές και η Κιβωτός του Κόσμου θα βρεθούν στο επίκεντρο κλειστής σύσκεψης που θα γίνει αύριο, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεχίζουν οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» για ξυλοδαρμούς παιδιών, τιμωρίες ακόμη και σεξουαλικές κακοποιήσεις. Πλέον στο κάδρο της η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής και τρία ακόμη άτομα.

Οι προνοιακές δομές και συγκεκριμένα η «Κιβωτός του Κόσμου» για την οποία ήρθε στο φως σειρά καταγγελιών θα τεθούν στο επίκεντρο κλειστής σύσκεψης που θα γίνει αύριο, Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή της αρμόδιας υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου και άλλων παραγόντων.

Κυβερνητικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι η Δικαιοσύνη είναι πλέον αρμόδια για την διερεύνηση των βαριών καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και βάναυση συμπεριφορά εναντίον του επικεφαλής της δομής Πατέρα Αντωνίου και άλλων στελεχών της «Κιβωτού».

Νέες μαρτυρίες για τιμωρίες και ξύλο – Πρώην συνεργάτης επιβεβαιώνει τα πάντα

Την ίδια ώρα στον Βόλο, εκεί δηλαδή από όπου ξεκίνησαν όλα, η κοινωνία είναι μουδιασμένη και παρακολουθεί το κουβάρι να ξετυλίγεται. Η συγκεκριμένη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» μπήκε στο κάδρο, αφού πρώτος πρώην αθλητής που εργαζόταν ως παιδαγωγός εκεί είχε καταθέσει και στην Αστυνομία ότι κάποια από τα παιδιά τον είχαν προσεγγίσει και του είχαν εκμυστηρευτεί ότι τα είχαν τιμωρήσει, τα έχουν βάλει στο υπόγειο του κτηρίου και τα έδειραν.

Οι τότε καταγγελίες του πρώην αθλητή εξετάζονται τώρα από τους αστυνομικούς, προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση, την οποία χαρακτηρίζουν ως πολύ σοβαρή. Μάλιστα, στην ανάρτηση του πρώην υπαλλήλου της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Facebook υπάρχουν πολλά σχόλια ακόμη και παιδιών που, όπως υποστηρίζουν, φιλοξενούνταν ως τρόφιμοι στην «Κιβωτό» και καταγγέλλουν τα πάντα. Ο πρώην αθλητής, πάντως, σήμερα επιβεβαιώνει τα πάντα αλλά δεν θέλει να μιλήσει στα Μέσα για την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα