”Το πάτησε” ξανά, ο Κιμ : Νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου -Προειδοποιήσεις από ΗΠΑ

 ”Το πάτησε” ξανά, ο Κιμ : Νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου -Προειδοποιήσεις από ΗΠΑ

Μεγάλη ανησυχία σε Ουάσιγκτον, Τόκυο και Σεούλ προκάλεσε η επιτυχημένη εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρουσίασε για πρώτη φορά στον κόσμο τη μία από τις δύο κόρες του. Το κοριτσάκι, για το οποίο λίγα πράγματα είναι γνωστά, φοράει ένα λευκό παλτό και κρατάει γερά το χέρι του πατέρα της όσο εκείνος της δείχνει με καμάρι τον μεγαλύτερο βαλλιστικό πύραυλο της χώρας.

Ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας πιστεύεται ότι έχει τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι και σε πλάνα εορτασμών για μια εθνική εορτή τον Σεπτέμβριο, οι ειδικοί είπαν πως ίσως ήταν και ένα από αυτά τα παιδιά.

Το 2013, ο Αμερικανός πρώην σταρ του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν που είχε επισκεφτεί την Πιονγιάνγκ είχε πει ότι ο Κιμ είχε αποκτήσει ένα μωρό που ονομάζεται Τζου Άε.

Το κορίτσι εκτιμάται ότι είναι περίπου 12 – 13 ετών, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια θα πάει είτε στο πανεπιστήμιο είτε για στρατιωτική θητεία.

Η πετυχημένη εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου προκάλεσε ενθουσιασμό στην οικογένεια Κιμ και στους παρατρεχάμενούυς τους, όμως δε συμμερίστηκε τη χαρά τους η Ιαπωνία που είδε τον βαλλιστικό πύραυλο να πέφτει στα νερά της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της, μόλις 280 χλμ. δυτικά του Χοκάιντο.

Σχετικά Άρθρα