ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Δεν περιμέναμε ότι θα απαντούσε για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού

 ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Δεν περιμέναμε ότι θα απαντούσε για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού

Σκληραίνει η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Ακολούθησε η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου και τώρα του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, στον Γιάννη Οικονόμου. 

«Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσε να δώσει μισή απάντηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού», τονίζει στην δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και συνεχίζει: «Ωστόσο δεν τον τιμά το να παριστάνει τον ανόητο, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «καταργήσει» τις συμφωνίες για τα γαλλικά εξοπλιστικά, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τις επαναδιαπραγματευθεί προκειμένου χρήματα από τα 14 δις που υπέγραψε μόνος του ο κ. Μητσοτάκης σε δυο χρόνια, να μείνουν στην εγχώρια βιομηχανία, όπως συμβαίνει σε όλα τα σχετικά προγράμματα σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Η δήλωση κλείνει με ένα ερώτημα: «Μιας και μιλά ωστόσο ο κ. Οικονόμου, μπορεί να απαντήσει εάν παρακολουθούσαν τον γενικό διευθυντή εξοπλισμών κ. Αλεξόπουλο, για να ελέγχουν τη ροή του χρήματος από τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών που υπέγραψαν;»

Σχετικά Άρθρα