Λιάκουλη:Δεν υπήρξε “καυγάς”. Υπήρξε ανοίκεια και χυδαία επίθεση του κ. Μαρκόπουλου

 Λιάκουλη:Δεν υπήρξε “καυγάς”. Υπήρξε ανοίκεια και χυδαία επίθεση του κ. Μαρκόπουλου

Η Ευαγγελία Λιακούλη διαψεύδει τον Δημήτρη Μαρκόπουλο που έκανε λόγο για «έντονη διαφωνία», αναφορικά με μεταξύ τους επεισόδιο στην ΕΡΤ.

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με δήλωσή της υποστηρίζει ότι δέχθηκε ανοίκεια και χυδαία επίθεση από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με φράσεις και λέξεις που δεν ταιριάζουν στον οποιονδήποτε.

Η κ. Λιακούλη τον κατηγορεί για ψέματα και σημειώνει επίσης ότι δεν αποπειράθηκε να χειροδικήσει και πως δεν ζήτησε συγγνώμη όπως θα έπρεπε και όπως απαιτήθηκε απ’ όσους ήταν παρόντες.

«Δημοσιεύματα αναφέρονται σε «καυγά» μεταξύ του κ. Μαρκόπουλου, βουλευτή της ΝΔ και εμού κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν υπήρξε “καυγάς”. Υπήρξε ανοίκεια και χυδαία επίθεση του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος, όπως ακριβώς και στη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής, έτσι και τώρα, συνεχίζει να συκοφαντεί και να ψεύδεται ασύστολα για πρόσωπα και κόμματα», αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Λιακούλη και προσθέτει: «Ο κ. Μαρκόπουλος είναι αλήθεια ότι εξετράπη και χρησιμοποίησε φράσεις και λέξεις, που δεν αρμόζουν στον οποιονδήποτε, πολύ δε περισσότερο, σε βουλευτή. Ξεκαθαρίζω ότι η επίθεσή του ήταν λεκτική και δεν αποπειράθηκε να χειροδικήσει, ούτε μεσολάβησε κάποιος για να τον εμποδίσει. Αυτό που απαιτήθηκε από όλους , ήταν να ζητήσει “συγγνώμη”. Δυστυχώς, εκείνος δεν ανταποκρίθηκε».

Σχετικά Άρθρα