Κρατούμενος απέδρασε από το Νοσοκομείο Λάρισας κατεβαίνοντας από σωλήνα υδρορροής

 Κρατούμενος απέδρασε από το Νοσοκομείο Λάρισας κατεβαίνοντας από σωλήνα υδρορροής

Ακόμη μια απόδραση κρατουμένου με κινηματογραφικό τρόπο σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λάρισα. Ένας 38χρονος κατάφερε να δραπετεύσει ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ της Πέμπτης, όταν σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές στη Λάρισα, για απόδραση κρατούμενου από θάλαμο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο κρατούμενος νοσηλεύονταν φρουρούμενος σε κανονικό μονόκλινο θάλαμο και όχι στον ειδικό θάλαμο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει ποσότητα χλωρίνης και μάλιστα η κατάστασή του κρινόταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο 38χρονος νοσηλευόταν ήδη για μια εβδομάδα και βάσει πληροφοριών αναμενόταν να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς η υγεία του είχε σημειώσει πρόοδο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος κατάφερε να λύσει τις χειροπέδες που του είχαν φορέσει και να φύγει από το παράθυρο, χρησιμοποιώντας τη σωλήνωση της υδρορροής του νοσοκομείου.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο 38χρονος ο οποίος έχει στην… πλάτη του καταδίκες για βαριά ποινικά αδικήματα. Εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών και κρατούνταν από τις αρχές του Αυγούστου στις φυλακές της Λάρισας. Ο 38χρονος είναι γεννημένος στη Λάρισα και κατοικούσε στο Ζεφύρι της Αττικής.