Κολωνός: Ποινική δίωξη στον “Μιχάλη” – Ένας 57χρονος από τα Δυτικά Προάστια πίσω από τα ψεύτικα προφίλ

 Κολωνός: Ποινική δίωξη στον “Μιχάλη” – Ένας 57χρονος από τα Δυτικά Προάστια πίσω από τα ψεύτικα προφίλ

Ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής ασκήθηκε στον μυστηριώδη «Μιχάλη» για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πρόκειται για έναν 57χρονο που διαμένει στα Δυτικά Προάστια και μέχρι σήμερα αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, το όνομα «Μιχάλης» αποτελεί ψευδώνυμο στα προφίλ που διατηρούσε σε Facebook και Instagram. Με το ψευδώνυμο αυτό προσέγγισε την ανήλικη.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούσε ο άνδρας στα social media ανήκουν σε άλλο πρόσωπο και συγκεκριμένα σε 25χρονο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον 57χρονο. Η ίδια η 12χρονη από τα Σεπόλια ανέφερε ότι γνώρισε τον «Μιχάλη» μέσω Facebook, ενώ η συνομιλία του μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε ισχυριστεί, μιλώντας παλαιότερα στο «Tlive», ότι τα δύο προφίλ ήταν ψεύτικα και τα χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί την κόρη του.

Η ανακρίτρια καλεί πλέον τον 57χρονο να απολογηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αν ο ίδιος θα εμφανιστεί.

Πληροφορίες του Tlive αναφέρουν ότι η κλήση στον 57χρονο ναυτικό έχει πάει σε νησί όπου διέμενε ο ίδιος μέχρι το 2021 και όχι στην κατοικία του στα Δυτικά Προάστια.

Κατά συνέπεια, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην έχει λάβει την κλήση για να απολογηθεί.