Εξαφάνιση 15χρονης από το Γουδή – Ίσως είναι μαζί με την 16χρονη που χάθηκε στην Ελευσίνα

 Εξαφάνιση 15χρονης από το Γουδή – Ίσως είναι μαζί με την 16χρονη που χάθηκε στην Ελευσίνα

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 18/11/22 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., για την οποία το Χαμόγελο του Παιδιού σήμερα, 18/11/2022 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Αντωνία-Ιωάννα Λ., έχει ύψος 1,70, είναι κανονικό βάρος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ .

Η εξαφάνιση της 16χρονης στην Ελευσίνα

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση, πρόκειται για τη Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., 16 ετών από την Ελευσίνα. Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν στις 14 Νοεμβρίου, στις 15:00, από νοσοκομείο της περιοχής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 16χρονης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. 

Η Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., έχει υψηλό ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Άρθρα