Πετράλωνα: “Είδα φωτογραφία όπου η μητέρα των παιδιών φιλούσε στο στόμα την 3χρονη κόρη μου”

 Πετράλωνα: “Είδα φωτογραφία όπου η μητέρα των παιδιών φιλούσε στο στόμα την 3χρονη κόρη μου”

Αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Πετράλωνα έκανε η νονά της 22χρονης και κουμπάρα του ζευγαριού, τονίζοντας ότι πιστεύει τις καταγγελίες των παιδιών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έδωσε λεπτομέρειες για την οικογένεια και το πώς γνωρίστηκαν ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα έπεσε στα χέρια της μια φωτογραφία με τη μητέρα των παιδιών να φιλά στο στόμα την τρίχρονη τότε κόρη της. «Μου έδειξαν τα παιδιά (22χρονη και 17χρονος) κάποιες περίεργες φωτογραφίες. Μάλιστα, εκ των υστέρων, μου έδειξαν μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μητέρα τους να φιλά στο στόμα την κόρη μου που τότε ήταν 2,5-3 ετών», είπε.

«Ίσως τη φωτογραφία την τράβηξε ο πατέρας των παιδιών, δεν το αποκλείω», πρόσθεσε συγκλονισμένη, συμπληρώνοντας: «Με έχει πληγώσει αυτό το πράγμα, κατέστρεψαν τα παιδιά τους».

Σημειώνεται πως η σχέση της νονάς με τη μητέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα δεν ήταν μόνο η κουμπαριά καθώς όπως είπε, την είχε προσλάβει όταν είχε γεννήσει για να προσέχει την κόρη της, καθώς ήταν βρεφονηπιοκόμος. Όπως εξήγησε, φαινόταν μια πολύ ευγενική και καλοσυνάτη κοπέλα και όταν έμεινε έγκυος δέχθηκε να βαπτίσει την κόρη της. Όλα τα χρόνια δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της, καθώς έδειχνε μια φυσιολογική οικογένεια. «Τελικά έδινε μια ψεύτικη εικόνα για όλα αυτά».

Μάλιστα, όταν μετά από χρόνια έγιναν οι καταγγελίες από τα δύο αδέλφια, έπεσε από τα σύννεφα. «Δεν γίνεται να μην ήξερε η μητέρα. Ίσως ο άνδρας της προσπαθούσε να την εξαγοράσει για να μη μιλήσει», υπογράμμισε ενώ αναφερόμενη στη σχέση της σήμερα με τα παιδιά, υποστήριξε ότι μίλησε και με τους δύο, ενώ συνάντησε και τον συγγραφέα.

Τέλος, ισχυρίστηκε, δε, ότι δεν πιστεύει πως ο συγκεκριμένος άνδρας «καθοδηγούσε» τον 17χρονο ώστε να προβεί στις αποκαλύψεις και ότι πιστεύει τα παιδιά. «Όλα αυτά που περιγράφουν δεν γίνεται να τα λένε χωρίς να τα ζήσουν, ήταν μικρά παιδιά. Εγώ τα στηρίζω», επεσήμανε.

Σχετικά Άρθρα