Κολωνός: Ποιοι είχαν βίντεο-φωτογραφίες της 12χρονης – Νέες αποκαλύψεις

 Κολωνός: Ποιοι είχαν βίντεο-φωτογραφίες της 12χρονης – Νέες αποκαλύψεις

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι άνδρες που φέρεται ότι αγόρασαν φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης παρουσιάζονται στην ανακρίτρια. Στην τελευταία της μάλιστα κατάθεση η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε άντρα ηλικίας 39 ετών, ως ένα από τα άτομα που ζήτησε, πλήρωσε και πήρε φωτογραφίες της και βίντεο.

Έδωσε συνολικά 141 ευρώ όπως προέκυψε από τα μηνύματα… Μάλιστα η τελευταία επικοινωνία έγινε μέσω viber στις 25 Αυγούστου, ενώ τόσο από τα μηνύματα, όσο και από τις καταθέσεις του παιδιού, προέκυψε ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά:

O διάλογος της 12χρονης με τους αστυνομικούς:

Ερώτηση: Έχει ζητήσει φωτογραφίες;

12χρονη: Ναι έχει ζητήσει.

Ερώτηση: Έχει πληρώσει για φωτογραφίες;

12χρονη: Ναι. Βίντεο και φωτογραφίες.

Ερώτηση: Από αυτά τα βίντεο που είχε ο Μίχος στην κατοχή του;

12χρονη: Ναι, ναι.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος είχε παρουσιασθεί αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πριν από λίγες μέρες, ενώ χθες, μετά την κλήση, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το Star ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν 12, αλλά 17 ετών και ότι ποτέ δεν πήρε φωτογραφίες ή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο του παιδιού.

Και βιντεοκλήση με τον 60χρονο

Από την άλλη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ένας 60χρονος από την Κόρινθο που φέρεται να έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας εμβάσματα με ποσά 20 και 25 ευρώ για φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού. Και αυτός κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Ο σχετικός διάλογος των Αρχών με τη 12χρονη για τον 60χρονο:

12χρονη: Αυτόν τον λένε Γ. και μου έστελνε χρήματα στην κάρτα, 20 ευρώ. Λεφτά για φωτογραφίες και βίντεο.

Ερώτηση: Μόνο φωτογραφίες και βίντεο;

12χρονη: Και με βιντεοκλήση.

Ερώτηση: Ζητούσε να σε δει χωρίς ρούχα;

12χρονη: Ναι.

Ερώτηση: Κάτι πιο σεξουαλικό δεν ήθελε; Απλά να συνομιλήσετε;

12χρονη: Ναι.

Ερώτηση: Και είχε βάλει αρκετές φορές χρήματα αυτός;

12χρονη: Τέσσερις.

Σημειώνεται ότι στις 24 Ιουλίου, ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος, προσποιούμενος το κορίτσι που τον απειλεί.

Η 12χρονη αναγνώρισε και άλλα δύο άτομα που ζήτησαν, αλλά δεν πήραν φωτογραφίες: έναν 57χρονο και έναν 33χρονο. Όλα φαίνεται να τα κανόνιζε ο Μίχος, που τη φωτογράφιζε ακόμα και με προκλητικά εσώρουχα, προκειμένου να δελεάσει τους υποψήφιους «πελάτες».

Σχετικά Άρθρα