Κιβωτός του Κόσμου: Άπορη και με προβλήματα υγείας η μητέρα του 19χρονου που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ασέλγειας

 Κιβωτός του Κόσμου: Άπορη και με προβλήματα υγείας η μητέρα του 19χρονου που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ασέλγειας

Σε διαμέρισμα που είχε παραχωρηθεί από την Κιβωτό του Κόσμου φιλοξενείτο μέχρι πρόσφατα η οικογένεια του 19χρονου ο οποίος καταγγέλλει πως πριν από δύο χρόνια έπεσε θύμα ασέλγειας από άτομο που υπηρετεί στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Ο νεαρός μαζί με τον αδελφό και τη μητέρα του ζούσαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, φιλοξενούμενοι της Οργάνωσης η οποία τους στήριζε καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά, οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα, η Κιβωτός πλήρωνε και μέρος από τα λειτουργικά έξοδα του σπιτιού, όπως τα κοινόχρηστα, ενώ ο νεαρός συχνά επισκεπτόταν τις δομές της Οργάνωσης όπου είχε διαμείνει για κάποιο διάστημα.

Ωστόσο, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η οικογένεια έχει εξαφανιστεί από την πολυκατοικία, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των γειτόνων μιας και η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Πρόκειται για μια φτωχή οικογένεια. Η μητέρα έχει ένα πρόβλημα και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Σύζυγο δεν είχε δει ποτέ. Ξέρω ότι τα παιδιά πήγαιναν σχολείο αλλά έβλεπα μόνο τον έναν. Τον άλλον δεν τον είχα δει ποτέ. Μου έλεγε ότι κάπου πήγαινε και έλειπε»  λέει στο protothema.gr η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας επί της οδού Ιουλιανού.

Η συγκεκριμένη γυναίκα επισημαίνει, παράλληλα, πως η οικογένεια είναι άφαντη εδώ και 20 ημέρες.

Διάστημα που συμπίπτει χρονικά με την έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελία μετά τις καταγγελίες του 17χρονου και των άλλων καταγγελλόντων σε βάρος ατόμων που εργάζονται στην Κιβωτό.

Σχετικά Άρθρα