Κάτω Πατήσια: Γυναίκες καταγγέλλουν πως τις χτύπησε ιερέας – “Είναι βίαιος”

 Κάτω Πατήσια: Γυναίκες καταγγέλλουν πως τις χτύπησε ιερέας – “Είναι βίαιος”

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια όπου δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι ιερέας τις ξυλοκόπησε.

Ο ιερέας που έχει διαμέρισμα σε πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια είχε διαφωνία με την υπεύθυνη της εταιρίας που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα. Εξύβρισε την υπεύθυνη της εταιρίας διαχείρισης, ενώ στη συνέχεια πλησίασε την κόρη της διαχειρίστριας και άρχισε να της χτυπά δυνατά τα χέρια πετώντας κάτω το κινητό της τηλέφωνο.

Μετά τον ξυλοδαρμό κάλεσαν την αστυνομία, ο ιερέας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εξύβριση και ξυλοδαρμό.

Άνθρωποι που μένουν στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μιλούν για την άσχημη συμπεριφορά του ιερέα. «Για το παραμικρό κάνει έτσι και έχει βίαιη συμπεριφορά. Δεν πλήρωνε και κοινόχρηστα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή Tlive λέγοντας ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ιερέα και ότι κατά το παρελθόν έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά. Τόνισε μάλιστα ότι ο ιερέας δεν ανήκει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα