Συναγερμός στη Λάρισα: Ανατράπηκε βυτιοφόρο με εύφλεκτο υλικό – Κλειστή η εθνική οδός

 Συναγερμός στη Λάρισα: Ανατράπηκε βυτιοφόρο με εύφλεκτο υλικό – Κλειστή η εθνική οδός

Ανατροπή βυτιοφόρου στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) στη Λάρισα, σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Η ανατροπή του φορτηγού έγινε στο 367ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας και υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Για τον λόγο αυτό σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση με εφαρμογή πρωτοκόλλου ενεργειών σε βυτιοφόρο όχημα.

Στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ μεταβαίνουν ομάδα ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) της Περιφερειακής Υπηρεσίας Θεσσαλίας του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και ειδική ομάδα της 8ης ΕΜΑΚ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού”.