Πτώση για το Mega με τον Ανδρουλάκη- “Δεν γράφει νούμερα” ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

 Πτώση για το Mega με τον Ανδρουλάκη- “Δεν γράφει νούμερα” ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Αυτό είναι από τα άγραφα! Μια φορά είπε να δώσει συνέντευξη στο MEGA ο Νίκος Ανδρουλάκης και το δελτίο έπεσε στην τρίτη θέση, και δεν είναι ότι έπεσε, είναι ότι βγήκε πρώτο το δελτίο του ΣΚΑΙ στα δυναμικά κοινά! Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει (σχεδόν ποτέ, ποτέ όμως)! Τα νεανικά κοινά και ο ΣΚΑΙ είναι δυο έννοιες αντίθετες!

Ε, εχθές συναντήθηκαν! Μπορεί να ευθύνονται οι πλανήτες, μπορεί ο Ανδρουλάκης, μπορεί η Βάνα Μπάρμπα – άσχετο – που συνάντησε τον πρωθυπουργό! Ποτέ δεν θα μάθουμε! Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι το δελτίο του ΣΚΑΙ πάει καλά στο σύνολο του κοινού… Εχθές λοιπόν και στο δυναμικό κοινό!

Κατά τα άλλα είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν κάνει νούμερα! Το ξέρεις εκ των προτέρων όταν τον καλέσεις στο δελτίο σου τι θα συμβεί! Ούτε είδηση θα βγάλει ούτε νούμερα θα κάνει! Σφίγγεις την ψυχή σου, σφίγγεις τα δόντια, γενικώς σφίγγεις ό,τι έχεις, κλείνεις και τα μάτια και τη μύτη… Και τον δέχεσαι στο στούντιο, αφού είναι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος και δεν μπορείς να τον αποφύγεις!

Εχθές λοιπόν πρώτο στα δυναμικά κοινά ήταν το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη με 12,9%, ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής το δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα και 12,4%, και τρίτο το δελτίο του MEGA με τη Ράνια Τζίμα και 11,6% (και τον Νίκο Ανδρουλάκη στο στούντιο)!

Αντίστοιχη είναι η σειρά και στο σύνολο του κοινού με το δελτίο του ΣΚΑΙ στην πρώτη θέση με 15,2%, να ακολουθεί το δελτίο του STAR με 13,1% και το δελτίο του MEGA με 12,7%.

Πηγή: enimerosi24.gr

Σχετικά Άρθρα