Λέσβος: Γιατί εξαφανίστηκε 34χρονη μητέρα – “Είδα το παιδί με τα αίματα και φοβήθηκα”

 Λέσβος: Γιατί εξαφανίστηκε 34χρονη μητέρα – “Είδα το παιδί με τα αίματα και φοβήθηκα”

Η 34χρονη μητέρα των τριών παιδιών, που ήταν εξαφανισμένη από τις 12 Νοεμβρίου, είδε το 4 ετών κοριτσάκι της χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας από τη φουσκωτή τσουλήθρα στην αυλή του σπιτιού τους, τα έχασε και έφυγε από το σπίτι στη Λέσβο.

«Έπεσε το μωρό κάτω από το μπαλκόνι. Πήγα κατευθείαν κάτω στην πόρτα, το πήρα αγκαλίτσα. Έπλυνα τη μούρη του με το νερό. Έβαλα γάζα από πάνω. Κατευθείαν έφυγα. Δεν μπορούσα, έτρεμε ολόκληρο… Φοβήθηκα. Βρήκα μια γυναίκα, μου έδινε ένα πιάτο φαΐ κι ένα μπουκάλι νερό (…)», είπε η μητέρα στο Mega ενώ σε ερώτηση για το αν την πήγαν στο Κέντρο Υγείας στο Πλωμάρι, απάντησε: «Ναι, είμαι εντάξει τώρα, καλά είμαι. Θα γυρίσω σπίτι στα παιδιά μου».

«Πεθαμένη ή ζωντανή θα τη βρουν κάπου. Κάπου πρέπει να είναι», έλεγε, μέχρι χθες, ο σύντροφος της 34χρονης και πατέρας των τριών παιδιών της. Η 34χρονη, επί 6 μέρες είχε εξαφανιστεί, χωρίς να δώσει κανένα ίχνος ζωής και χωρίς να γνωρίζει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του καθώς είχε χτυπήσει στο μάτι και τα ζυγωματικά. Ωστόσο, εξετάστηκε από γιατρούς στο νοσοκομείο όπου το είχε μεταφέρει ο θείος του και πλέον είναι υγιές, μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια του στο σπίτι του.

Οι συγγενείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της και η αστυνομία μαζί με όλο το χωριό, προσπαθούσαν να την εντοπίσουν, ώσπου μόνη της τα ξημερώματα αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια και τα παιδιά της. «Εδώ στο σπίτι, εγώ τη βρήκα. Γύρισε, πήρα την αστυνομία ότι την εντόπισα και ότι είναι στο σπίτι. Καλά είναι, λίγο αδύνατη, ναι, πολύ ταλαιπωρημένη αλλά άμα τη δεις σήμερα, όπως ήταν να περπατήσει, δεν μπορούσε καθόλου. Αν έπεφτε πουθενά… Πήγαμε στο νοσοκομείο ύστερα και πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει, δόξα τω Θεώ».

«Μου είπε ότι όταν είδε το μωρό με τα αίματα έπαθε σοκ, δεν ήξερε τι άλλο να κάνει κι έφυγε. Της είπε ότι το παιδί είναι εντάξει κι άρχισε να κλαίει. Έβαλε τα κλάματα, την πήρα αγκαλιά και έβαλε τα κλάματα. Ήθελε (η 4χρονη) να είναι με τη μάνα της κι ήθελε να απλώσει ρούχα με τη μάνα της, να τη βοηθήσει αλλά γλίστρησε και πήγε κάτω. Καλά είναι, δόξα τω Θεώ, μιλάει, περπατάει, τρώει», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα