Κολωνός: “Ήθελα να θάψω τον Μίχο με τα χέρια μου” – Στη Λευκάδα το 12χρονο κορίτσι

 Κολωνός: “Ήθελα να θάψω τον Μίχο με τα χέρια μου” – Στη Λευκάδα το 12χρονο κορίτσι

Σε οικείο περιβάλλον φαίνεται πως θα πάει τόσο η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, όσο και τα υπόλοιπα αδέρφια της.

Την ίδια στιγμή, η γιαγιά της 12χρονης και πεθερά της προφυλακιστέας μητέρας, τονίζει στον ΑΝΤ1 πως, μόλις έμαθε τι έκανε ο Μίχος στο παιδί, ήθελε “να τον θάψει με τα χέρια της”.

“Δεν ήξερα ότι είχε φτάσει τόσο πολύ στα άκρα. Απλώς έμαθα ότι είχε βιάσει το παιδί και ήθελα να πάω και δεν με άφηναν με τίποτα να πάω εκεί στο μαγαζί του. Λέω τουλάχιστον εγώ τα χρόνια μου τα πέρασα, να τον θάψω με τα χέρια μου: Όλα τα παιδιά περάσανε ταλαιπωρία και όλοι μας. Δεν θέλω καν να θυμάμαι αυτά που περάσαμε. Αλλά η μικρή είναι πολύ δύσκολο να τα ξεπεράσει όλα αυτά. Θέλει αγάπη”.

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό το “μεταμορφωμένο τέρας”, ή, όπως τον έλεγαν τα παιδιά, “ο φτηνιάρης”, εκμεταλλεύτηκε την αγάπη των παιδιών: “Εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχαν τα παιδάκια. Έτρεχαν όλα και έλεγαν “πάμε στον φτηνιάρη, γιαγιά, να πάρουμε δώρο”. Έτσι τον λέγανε, φτηνιάρη. Που πούλαγε αγάπες και ξεγέλασε τα παιδάκια… Έλεος πια, αυτό είναι τέρας, δεν είναι άνθρωπος. Μεταμορφωμένο τέρας είναι”.

“Θέλουν τη μάνα τους τα παιδιά”

Η πεθερά της 37χρονης τόνισε ότι τα παιδιά χρειάζονται τη μητέρα τους και επιμένει ότι είναι πολύ άδικο που είναι προφυλακιστέα: “Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Έχω χάσει 20 χρόνια τον άνδρα μου κι έχω αφοσιωθεί σε αυτά τα παιδάκια. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τη μάνα τους. Η μικρή, τώρα, αν βγει με αυτά που έπαθε και δεν έχει τη μάνα της να την αγκαλιάσει, όσο και να πάει στη θεία της, της έχει μεγαλώσει, την έχει βαφτίσει κιόλας, αλλά θέλει τη μάνα της. Θέλουν τη μάνα τους τα παιδιά, ειδικά τα τέσσερα τα μικρά”.

“Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε για τη μάνα. Είναι ένα αγαθό παιδάκι, εγώ τη μεγάλωσα, από 17 χρονών την έχω στα χέρια μου, είναι πολύ άδικο”, πρόσθεσε.

Πηγή: thetoc.gr

Σχετικά Άρθρα