Καταγγελία σοκ μητέρας: “Ο σύζυγός μου πήγε να με σκοτώσει με σφυρί – Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά μας”

 Καταγγελία σοκ μητέρας: “Ο σύζυγός μου πήγε να με σκοτώσει με σφυρί – Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά μας”

Τον εφιάλτη που ζουν η ίδια και τα παιδιά της στα χέρια του βίαιου πρώην συζύγου της, περιέγραψε μία 35χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, έπειτα από κακοποίηση που υπέστησαν από τον δράστη επί σειρά ετών, ο ίδιος συνεχίζει να την απειλεί και να κάνει τη ζωή τους κόλαση. Σύμφωνα με τα όσα είπε η 35χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η βία ξεκίνησε το 2007 μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της. Αρχικά ήταν λεκτική στη συνέχεια, όμως, ακολούθησε και η σωματική βία προς την ίδια.

«Από θαύμα έζησα και ζω, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ επικίνδυνος και για εμένα και για τα παιδιά μου… Έχουμε χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια και αυτός δεν σταμάτησε ποτέ να παρενοχλεί εμένα και τα παιδιά… Πήγε να με σκοτώσει με σφυρί, πήγε να με πνίξει σε μπανιέρα. Απευθύνθηκα στην αστυνομία, χτύπησα πόρτες, όμως δεν έβλεπα ανταπόκριση», αναφέρει η μητέρα των τριών παιδιών.

Η κακοποίηση συνεχίστηκε για περίπου 10 χρόνια. Το 2017 η ίδια παρατήρησε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των τριών παιδιών της. Εκείνη δούλευε μέχρι αργά το βράδυ και τα παιδιά έμεναν με τον πατέρα τους. Όταν επέστρεφε στο σπίτι τα έβλεπε φοβισμένα, δεν της μιλούσαν και φαινόταν ότι κάτι τα απασχολεί. Ο πατέρας τους τα απειλούσε να μην μιλήσουν, γιατί θα σκότωνε την μητέρα τους.

«Έγινε μια καταγγελία για κακοποίηση από γείτονες που άκουγαν τα παιδιά να ουρλιάζουν. Τότε έμαθα ότι τα χτυπούσε, τα έπνιγε με μαξιλάρια, ενώ είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου», καταγγέλλει η 35χρονη.

Όπως λέει, απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μήνυση. Ο πρώην σύζυγός της καταδικάστηκε σε φυλάκιση, όμως βγήκε έξω με αναστολή και από εκείνη τη στιγμή δεν την έχει αφήσει σε ησυχία.

«Τα παιδιά μου τρέμουν για το τι μπορεί να μου συμβεί. Φοβούνται και δεν κοιμούνται μέχρι να γυρίσω στο σπίτι. Μας απειλεί καθημερινά. Μέχρι τώρα απειλείται η ζωή μου», λέει η γυναίκα.

Πρόκειται για μία υπόθεση που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε γυναικοκτονία, τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας και ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγος τους προκαλεί ξανά προβλήματα. «Στέλνει ροζ βίντεο στα παιδιά του μέσα από λογαριασμούς άλλου ανήλικου. Πρέπει να επανέλθει στις φυλακές», είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα