“Βόμβα” Μαντζουράνη: Καταθέτουν στη δικαιοσύνη τρια άτομα που διενεργούσαν τις υποκλοπές (vid)

 “Βόμβα” Μαντζουράνη: Καταθέτουν στη δικαιοσύνη τρια άτομα που διενεργούσαν τις υποκλοπές (vid)

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, μιλώντας στο Kontra επεσήμανε ότι βρίσκονται εν αναμονή να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη τρία άτομα τα οποία διενεργούσαν τις υποκλοπές με τον όρο να τεθούν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Μαντζουράνης, τα τρία αυτά πρόσωπα προτίθενται να αποκαλύψουν όλο το δυσώδες παρασκήνιο, δηλαδή, ποιοι έδιναν τις εντολές για τις παρακολουθήσεις και ποιο χρονικό διάστημα διέπρατταν ως δράστες τις υποκλοπές.

Όσον αφορά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις λίστες των υπό παρακολούθηση προσώπων που αποκαλύπτονται ο Γιάννης Μαντζουράνης επεσήμανε: «Τους προκαλώ δημόσια να υποβάλλουν μήνυση στον Κώστα Βαξεβάνη ώστε να απελευθερωθεί και να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος στο δυσώδες σκάνδαλο των υποκλοπών επεσήμανε υπήρχε κοινό κέντρο ΕΥΠ-PREDATOR που είχε θέσει υπό παρακολούθηση υπουργούς, στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους με ιθύνοντα νου τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.