Πάγωσαν όλοι – Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

 Πάγωσαν όλοι – Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Παγωμάρα προκάλεσε στο Μιλγουόκι αλλά και σε όλο τον μπασκετικό πλανήτη η άτσαλι προσγείωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον αστράγαλο, στο παρκέ έπειτα από σπρώξιμο κατά τον αγώνα των Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς για το NBA.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έδειξε να πονάει αρκετά, προκαλώντας παγωμάρα στο Fiserv Forum, αφού οι οπαδοί των Μπακς κοιτούσαν με αγωνία τον «Greek Freak» να βρίσκεται στο παρκέ. Ωστόσο, ο Γιάννης κατάφερε να σηκωθεί και συνέχισε τον αγώνα με το ιατρικό επιτελείο των Μπακς να αξιολογεί την κατάσταση του σούπερ σταρ της ομάδας.

Ο «Greek Freak», έκανε ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση, ωστόσο οι ελλιπέστατοι Μπακς άργησαν να… ξυπνήσουν γνωρίζοντας την ήττα από τους Χοκς με 121-106.

Οι Μπακς παρατάχθηκαν χωρίς τον Τζρου Χόλιντεϊ, είδαν τον Γκρέισον Άλεν να τραυματίζεται στο πρώτο δωδεκάλεπτο, έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τα «Ελάφια» στις πλάτες του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο αλλά και 8 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής, προτού αποβληθεί με έξι φάουλ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-29, 50-63, 80-94, 106-121

Σχετικά Άρθρα