Κούγιας: Θα δείτε ανατροπές στην υπόθεση της Πισπιρίγκου

 Κούγιας: Θα δείτε ανατροπές στην υπόθεση της Πισπιρίγκου

Για “ξεφτιλίκι” στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία εκπροσωπεί, έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega λίγες ώρες αφού έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη, του Πέτρου Κουσουλού, της εφημερίδας “Μπαμ” και του τηλεοπτικού σταθμού “Star”.

«Σήμερα βγήκε η απόφαση της προέδρου πρωτοδικών Αθηνών με την οποία απαγορεύεται να πειράζει κάποιος το τεκμήριο αθωότητας, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται έγγραφα της δικογραφίας, απαγορεύεται να βγαίνουν φωτογραφίες, να αναφέρονται ονόματα και εδώ το έχετε ξεφτιλίσει, έχει υποκαταστήσει τα δικαστήρια, είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα. Έχουν φτάσει στο σημείο οι τρεις τακτικοί δικαστές να το καταδικάζουν, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και συμπλήρωσε: «Στην υπόθεση θα δείτε ανατροπές. Αυτό το κωμικό κατασκεύασμα των Καρακούκη και Καλόγρηα οι δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι το έχουν καταξευτυλίσει και το έχουν καταρρακώσει. Οι δύο αυτοί ιατροδικαστές αυτοδιορίστηκαν, το έχετε ξανακούσει αυτό; Επέλεξαν για να γνωμοδοτήσει μια ειδική, σπάνια παιδική ασθένεια έναν καρδιολόγο φίλο τους.

»Επέλεξαν έναν άλλον γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, παθολογοανατόμο, που εφάρμοσε μια μέθοδο η οποία δεν υπάρχει ποτέ πουθενά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοια ουσία να χρησιμοποιείται σε καμία παθολογοανατομική εξέταση.

»Αυτό το ξεφτιλίκι της ελληνικής δικαιοσύνης δε θα το επιτρέψω ποτέ. Θα έχουμε εκπλήξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα, μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση είναι. Πήγαν να καταστρέψουν επιστήμονες που κάθε μέρα κάνουν νεκροψία και νεκροτομή με μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση που είναι δυστυχώς αντιγραφή του πορίσματος της αστυνομίας, έφτιαξαν ένα σενάριο».

Ο κ. Κούγιας κατέληξε: «Η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι μια υπόθεση πρωτοφανούς δικαστικής πλάνης μέχρι τώρα με ανθρώπους που εξυπηρέτησαν άλλους σκοπούς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για την παρέμβαση Τσιάρα, του υπουργού Δικαιοσύνης, την ανεπίτρεπτη παρέμβαση. Τέτοια προκατασκευασμένη δίωξη σε γυναίκα δεν έχω δει ποτέ».

Σχετικά Άρθρα