Διεκόπη ξανά η δίκη του ντράμερ – “Αυτό είναι εμπαιγμός” φώναζε ο δικηγόρος των θυμάτων

 Διεκόπη ξανά η δίκη του ντράμερ – “Αυτό είναι εμπαιγμός” φώναζε ο δικηγόρος των θυμάτων

Διακόπηκε ξανά η δίκη του ντράμερ, Γιώργου Γιαννόπουλου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών κατά την περίοδο 2007-2015.

Η διακοπή ήταν συνέπεια κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου των κοριτσιών, ο οποίος έκανε λόγο για εμπαιγμό.

Στον ντράμερ αποδίδονται οι κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου έκανε διακοπές.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με συναίνεση του κατηγορούμενου αποφάσισε την παράταση της προσωρινής του κράτησης για ακόμα έξι μήνες, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Δεκεμβρίου.

«Εγώ μπορώ όποτε πείτε, κύριε Πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό. Είχε δεσμευτεί ότι θα έρθει και θα αρχίσει σήμερα η δίκη ο συνήγορος υπεράσπισης. Μπορεί έστω και δύο ώρες να έρθει να μας τιμήσει ο συνάδελφος. Αυτό είναι εμπαιγμός» τόνισε στο δικαστήριο ο δικηγόρος των θυμάτων, Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε εις βάρος των τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007-2015.

Πηγή: iefimerida.grΔιεκόπη ξανά η δίκη του ντράμερ για ασέλγεια ανηλίκων -«Αυτό είναι εμπαιγμός» είπε έξαλλος ο δικηγόρος θυμάτων – iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα