Άρθρο Γεροβασίλη στο libre: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Vs “Το καλάθι της νοικοκυράς”

 Άρθρο Γεροβασίλη στο libre: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Vs “Το καλάθι της νοικοκυράς”

«Το στοίχημα παραμένει η στήριξη και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας να μετουσιωθεί σε υπαρκτές πολιτικές, τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο», σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει με άρθρο της στο libre επικαλούμενη την Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι «οι γυναίκες επιχειρηματίες δυσκολεύονται περισσότερο από ό,τι οι άνδρες να βρουν χρηματοδότηση και κεφάλαιο» κάτι που οδηγεί σε προφανή συμπεράσματα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το γυναικείο φύλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταξύ άλλων στο πλαίσιο του άρθρου για το αφιέρωμα του libre για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα επισημαίνει πως “το στοίχημα παραμένει η στήριξη και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας να μετουσιωθεί σε υπαρκτές πολιτικές, τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ας ξεκινήσει η Πολιτεία ανοίγοντας όχι μόνο τη στρόφιγγα των χρηματοδοτήσεων αλλά και λαμβάνοντας θετικά μέτρα, όπως μεταξύ άλλων με την προσαρμογή της φορολογίας και φορολογικά κίνητρα, όπως προτείνει το Ευρ. Κοινοβούλιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σχετικά Άρθρα