Αρναούτογλου: Ραγδαία αλλαγή στη διάταξη των βαρομετρικών – Τι φέρνει στη χώρα μας (vid)

 Αρναούτογλου: Ραγδαία αλλαγή στη διάταξη των βαρομετρικών – Τι φέρνει στη χώρα μας (vid)

Όπως έγραψε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο έμπειρος προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου βαρομετρικά χαμηλά πρόκειται να «παρελάσουν» πάνω από τη χώρα μας από τα μέσα της εβδομάδας.

Αύριο πάντως Τετάρτη, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει συννεφιά και κάποιες βροχές με πιθανότητα καταιγίδων στα δυτικά τμήματα της χώρας, με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασίες που τοπικά θα φτάσουν και τους 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Σε ότι αφορά την Αττική, υπάρχει πιθανότητα στα νοτιότερα τμήματα του νομού για μικρής διάρκειας βροχές νωρίς το πρωί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές στα δυτικά-βορειοδυτικά του νομού με θερμοκρασία στους 11 με 20 βαθμούς Κελσίου σε όλο το λεκανοπέδιο.

Στη Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα ομίχλης. Συννεφιά από το βράδυ και μετά χωρίς φαινόμενα, με 18 βαθμούς Κελσίου και αυξημένη υγρασία.

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από την Πέμπτη και έπειτα με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Από το βράδυ του Σαββάτου και κατά τη διάρκεια της Κυριακής η μεταβολή του καιρού θα είναι πιο σοβαρή με φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σχετικά Άρθρα