“Βόμβες” Ρονάλντο: “Δεν σέβομαι τον Χαγκ” – Στα άκρα η κόντρα με τη Μάντσεστερ (vid)

 “Βόμβες” Ρονάλντο: “Δεν σέβομαι τον Χαγκ” – Στα άκρα η κόντρα με τη Μάντσεστερ (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αποκλειστική του συνέντευξη στο TalkTV «επιτέθηκε» στον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ, λέγοντας πως δεν τον σέβεται λόγω της συμπεριφοράς του προς εκείνον, ενώ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρόδωσε.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με διώξει. Όχι μόνο ο προπονητής, αλλά επίσης και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. Με κατηγορούν για όλα όσα πάνε στραβά στην ομάδα, νιώθω σαν το… μαύρο πρόβατο. Κάποιοι δεν με θέλουν στην ομάδα, όχι μόνο φέτος, από τα προηγούμενα χρόνια. Νιώθω προδομένος. Δεν σέβομαι τον Έρικ Τεν Χαγκ επειδή κι εκείνος δεν μου δείχνει σεβασμό. Αν δεν με σεβαστείς, δεν θα σε σεβαστώ» δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δεν υπήρχε ο παραμικρός προγραμματισμός. Δεν διαπίστωσα καμία πρόοδο από όταν έφυγε ο Σερ Άλεξ. Τίποτα δεν άλλαξε» δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για την κατάσταση στους Κόκκινους Διαβόλους. «Οι οπαδοί είναι τα πάντα για μένα, αποφάσισα να μιλήσω, γιατί πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να πω τις σκέψεις μου» κατέληξε.

Ολόκληρη η αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να δημοσιευτεί σε δύο μέρη, ένα την Τετάρτη (16/11) και ένα την Πέμπτη (17/11).

Σχετικά Άρθρα