ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: “Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη, όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού”

 ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: “Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη, όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού”

Σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα όσα ισχυρίστηκε μετά τις νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζοντας ότι «αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης».

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της «στον κο Οικονόμου και στον κο Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

  • Αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης.

Όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός».

«Τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του Documento και του Βήματος και όχι γελοίους ισχυρισμούς» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.