Εγνατία Οδός: Τροχαίο και καραμπόλα με τραυματίες

 Εγνατία Οδός: Τροχαίο και καραμπόλα με τραυματίες

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη από το τροχαίο. Ακολούθησε καραμπόλα στο σημείο του ατυχήματος. Η Εγνατία Οδός έκλεισε στο συγκεκριμένο σημείο.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν. Η Εγνατία Οδός γέμισε γρήγορα ασθενοφόρα, αλλά πριν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, σημειώθηκε καραμπόλα με δύο αυτοκίνητα να καταλήγουν πάνω σε φορτηγό. Τα αίτια των ατυχημάτων δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας των ατόμων που χτυπήθηκαν.

Πιο αναλυτικά, σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία οδό, λίγο πριν την έξοδο για Σοχό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να φύγουν από την πορεία τους και να ανατραπούν.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν τρεις από τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκλήθηκε από το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ακόμη μία σύγκρουση στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο αυτοκίνητα χτύπησαν με φορτηγό. Ευτυχώς, από την καραμπόλα δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σχετικά Άρθρα