N.Δ: Non paper στα στελέχη της, ως ”άμυνα” για το σκάνδαλο υποκλοπών και τις αποκαλύψεις που έρχονται

 N.Δ: Non paper  στα στελέχη της, ως ”άμυνα”  για το σκάνδαλο υποκλοπών και τις αποκαλύψεις που έρχονται

Έσωτερικό κείμενο που μοιράζει η Νέα Δημοκρατία στα στελέχη της για να τα προετοιμάσει για τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων δημοσιεύει η ”Αυγή”.

Πρόκειται για ένα κείμενο 7 σελίδων που μοιράζει η ΝΔ, προετοιμάζοντας τα γαλάζια στελέχη για τις αποκαλύψεις και δίνοντας τη γραμμή άμυνας. «Για τις λίστες, τον ΣΥΡΙΖΑ και το Documento» είναι ο τίτλος του non paper το οποίο ισχυρίζεται ότι πίσω από τις αποκαλύψεις βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο «να φθείρει με κάθε τρόπο την κυβέρνηση».

«Επειδή είναι απαράδεκτο να αιωρούνται διάφορες φήμες και να δημιουργείται μια τοξική ατμόσφαιρα, τα όσα γράφονται στην εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη χρειάζεται να διερευνηθούν διεξοδικά από την ελληνική Δικαιοσύνη. Εκεί βρίσκεται πλέον η υπόθεση. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο έχουν εξαντληθεί οι συζητήσεις, όσο και αν προσπαθεί να τις συντηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Η ανησυχία της κυβέρνησης είναι προφανής ειδικά μετά και την αυριανή αποκάλυψη της δεύτερης λίστας με ονόματα από το Documento, καθώς και την επιβεβαίωση της παρακολούθησης Δένδια από την εφημερίδα ΒΗΜΑ στο αυριανό φύλλο της.

Άξιο σημασίας είναι ότι σε μία σελίδα του non paper δεν διαψεύδονται οι παρακολουθήσεις υπουργών: «Η υπόθεση λοιπόν, σε σχέση με το τι έχει πραγματικά συμβεί, βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Επίσης επειδή διατυπώνεται το ερώτημα, της παρακολούθησης του τηλεφώνου υπουργών, να σημειώσουμε ότι τέτοια καταγγελία δεν έχει υπάρξει. Επίσης, ειδικά για τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, για προφανείς λόγους, υπάρχει τακτικός έλεγχος ασφαλείας».

Σχετικά Άρθρα