Εξελίξεις με την Άρτεμις Βασίλη – Που την είδε μάρτυρας μετά την εξαφάνιση της

 Εξελίξεις με την Άρτεμις Βασίλη – Που την είδε μάρτυρας μετά την εξαφάνιση της

«Φως» στην υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί, έριξε στη χθεσινή της εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη, με νέες αποκαλύψεις για τη 19χρονη που αγνοείται από τον Οκτώβριο του 2020.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της αγνοούμενης, Αναστάσιος Ντούγκας, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», «η Άρτεμις έχει έρθει για βόλτα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας με συγκεκριμένο πρόσωπο, λίγο καιρό πριν την εξαφάνιση» και συμπλήρωσε ότι «είναι ένα γνώριμο μέρος για εκείνη. Το ερώτημα είναι τι την οδήγησε να βγει από το σπίτι στις 16 Οκτωβρίου, να πάει στη συγκεκριμένη στάση, όπου την καταγράφει και η τελευταία κάμερα».

«Είμαστε σίγουροι ότι εκείνη την ημέρα είχε κλείσει με κάποιον ραντεβού για να συναντηθεί. Χτυπάει το κινητό της 11:30 – 12:00, δέχεται μία κλήση στο Viber, πάει στο δωμάτιο, μιλάει και το τελευταίο της στίγμα είναι στην στάση λεωφορείου, όπου καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του pet shop», είπε επίσης ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ τόνισε πως υπάρχει κάποιος που γνωρίζει και δεν έχει αποκαλύψει την αλήθεια.

«Δεν μπορεί η Άρτεμις να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση. Δεν μπορεί να μην είχε εκμυστηρευτεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος γνωρίζει και δε μιλάει. Συγκεκριμένος μάρτυρας που έχουμε υποδείξει στο Ανθρωποκτονιών, δεν έχει πει την αλήθεια εξ αρχής. Να βγει και να πει τι ακριβώς έχει γίνει. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Άρτεμις. Είναι το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνία», κατέληξε.

Μάρτυρας «δείχνει» την Αγία Μαρίνα για την Άρτεμις

«Ο μάρτυρας που τίθεται στη διάθεση των Αρχών, μιλάει για την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Είδε την Άρτεμις να κάθεται στο κιόσκι», αναφέρει επιπλέον ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης.

«Είναι μία παραλία που συνήθιζε να έρχεται και δεν είναι κάτι που γνώριζαν πολλοί ούτε είχε γνωστοποιηθεί αυτή η τοποθεσία. Η περιγραφή ταιριάζει με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Θα μπορούσε να έρθει εύκολα εδώ, καθώς υπάρχει σύνδεση από το Κορωπί με το λεωφορείο 330. Θα το έπαιρνε από τη 2η στάση Αττικής, όπου την είδαν να περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είδα κι εγώ την Άρτεμις να περιμένει…»

Στο «Τούνελ» μίλησε και μία σημαντική μάρτυρας, που είδε την αγνοούμενη για τελευταία φορά πριν τα ίχνη της χαθούν και αναφέρει πως είναι σίγουρη ότι ήταν η Άρτεμις εκείνη την ημέρα, καθώς πρόκειται για μακρινή συγγενή της.

«Η Άρτεμις σίγουρα στάθηκε στη 2η στάση Αττικής, γιατί εκείνο το απόγευμα την είδα κι εγώ. Από εκεί που περνάει η γραμμή 330 που πηγαίνει Αγία Μαρίνα και η 308 που φτάνει στο Νομισματοκοπείο, που είχατε ερευνήσει στην εκπομπή παλιότερα. Εγώ δεν ξέρω σε ποιο λεωφορείο μπήκε. Απλά την είδα να κάθεται στο παγκάκι της στάσης, σταυροπόδι και να κοιτάει το κινητό. Την αναγνώρισα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Ήταν μόνη της στη στάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εύχομαι έστω και τώρα να βρεθεί. Να δοθεί η απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Να ηρεμήσουμε όλοι και να μη μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι», κατέληξε.

«Δε θα μπορούσε να στήσει την εξαφάνισή της»

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της νεαρής λέγοντας: «Θα ήθελα η υπόθεση να πάει στον εισαγγελέα. Έχουμε δώσει από την αρχή ένα όνομα μαζί με τους φίλους τους να τους ελέγξουν. Όλο το μυστικό εκεί κρύβεται, δεν μπορούσε η ίδια να χτίσει τόσο καλά μια εξαφάνιση».

«Οι φίλες και ο φίλος της Άρτεμις ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς είναι το μόνο σίγουρο, είναι η τελευταία μας ελπίδα αλλιώς θα μείνει για εμάς να το λύσουμε. Υπήρχαν πολλά λάθη και έχουμε δεχτεί και ρατσισμό στην ασφάλεια Κορωπίου. Για ποιον λόγο να μην έχουμε μια απάντηση;», διερωτήθηκε ο πατέρας της Άρτεμις.

«Δεν έχω καμία σχέση εγώ…»

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε με συγγενή της 19χρονης, που σύμφωνα με μία πληροφορία, την είχε δει την ημέρα της εξαφάνισης. Η ίδια ωστόσο το διέψευσε και ισχυρίστηκε πως εκείνη την ημέρα βρισκόταν στη δουλειά της.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουν στη δουλειά μου και δεν ήξερα καν για την εξαφάνιση. Το πληροφορήθηκα αργότερα. Είμαστε συμπέθεροι με την οικογένειά της, αλλά δεν έχουμε μιλήσει με την Άρτεμις. Καμία σχέση δεν έχω εγώ. Μακάρι να βρεθεί γιατί όπως έχω ακούσει, ήταν μία πολύ καλή κοπέλα και ήσυχη. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω…», είπε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ».

«Ό,τι ήταν να πω, το είπα»

Η εκπομπή μίλησε εκ νέου με τον φίλο της αγνοούμενης Άρτεμις.
Όπως άφησε να εννοηθεί για πρώτη φορά, είχαν πάει μαζί στην παραλία στην Αγία Μαρίνα.

Φανερά εκνευρισμένος από την έρευνα του «Τούνελ», δε φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει και περιορίστηκε λέγοντας: «Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη».

«Από τη σιωπή, παίρνεις απαντήσεις», απαντά η Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη απευθυνόμενη στον νεαρό, σημείωσε πως οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να βοηθήσει, καθώς η Άρτεμις φέρεται να είχε επαφές με φιλικά πρόσωπα του νεαρού.

«Δεν επιμένω τυχαία. Κανείς δε σε κατηγορεί, οι απ’ έξω όμως (σ.σ. ο νεαρός ήταν στρατιώτης) κάποιος από αυτούς δεν έχει γνωρίσει την Άρτεμις;», είπε η δημοσιογράφος, ενώ φανερά ταραγμένη ανέφερε ότι «από τη σιωπή, παίρνεις απαντήσεις».

Δείτε όλη την εκπομπή

rte

Σχετικά Άρθρα