“Κοριός” και στον Καραμανλή;- Η “φήμη” που μετέδωσε το Mega

 “Κοριός” και στον Καραμανλή;- Η “φήμη” που μετέδωσε το Mega

Την πληροφορία μετέφερε η καλά ενημερωμένη και υποστηρικτική στην κυβέρνηση πολιτική συντάκτρια Χριστίνα Κοραή, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Έκανε λόγο για “φήμες”, σύμφωνα με τις οποίες υπό παρακολούθηση ήταν και δεύτερος πρώην πρωθυπουργός -πλην του Αντώνη Σαμαρά- της Ν.Δ. Επειδή ο “δεύτερος” δεν είναι άλλος από τον Κώστα Καραμανλή (ορθώς ο Νίκος Ευαγγελάτος, χαμογελώντας, της είπε “ε, το είπες…”), όλοι αντιλαμβάνονται τι θα σημάνει η επιβεβαίωση μιας τέτοιας …φήμης.

Εύκολο, βεβαίως, δεν είναι, δεδομένου ότι δεν έχει αλλάξει ακόμα ο νόμος που απαγορεύει την ενημέρωση των “θυμάτων” -αν και θα γίνει αυτό σύντομα-, ενώ πρέπει να ενδιαφερθεί και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός. Ο κ. Καραμανλής, ωστόσο, δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει να λαμβάνει τα μέτρα του, και κάποιοι λένε πως έχει ήδη φροντίσει σχετικά. Δεν διευκρινίστηκε εάν η φήμη αφορά το Pretador, ή “νόμιμη επισύνδεση”.

Υπήρξε, άλλωστε, θύμα υποκλοπών και επί της θητείας του, όταν οι τρεις υπουργοί (Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης, Παπαληγούρας) είχαν αποκαλύψει -σε συνέντευξη Τύπου- το σύστημα υποκλοπών που λειτούργησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει το επόμενο διάστημα σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, στη Λάρισα.

Εάν, πάντως, η …φήμη δεν είναι φήμη, ετοιμαστείτε για πόλεμο.

Σχετικά Άρθρα