Κολωνός: Η 12χρονη κατέθεσε ποιος αγόρασε γυμνές φωτογραφίες της

 Κολωνός: Η 12χρονη κατέθεσε ποιος αγόρασε γυμνές φωτογραφίες της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του Κολωνού με την 12χρονη να δίνει και νέο όνομα άνδρα στις αρχές.

Η ανήλικη που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό στην τέταρτη κατάθεση μίλησε αναλυτικά και για την μητέρα της.

Επανέλαβε ότι είχε δύο κινητά και μόνο στο ένα ήταν εγκατεστημένη η εφαρμογή blindchat συμπληρώνοντας ότι ποτέ η μητέρα της δεν είχε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή από αυτή τη συσκευή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive.

Ξεκαθάρισε και τι συνέβη με την τραπεζική κάρτα που είχε βρει σε ένα συρτάρι και την έδωσε στον Ηλία Μίχο ο οποίος και την διαχειριζόταν. Σε αυτή την κάρτα έμπαιναν χρήματα από άνδρες που αγόραζαν γυμνές φωτογραφίες της. Εχει δώσει μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία για κάποιον αποκαλύπτοντας το όνομά του στους αστυνομικούς. Πρόκειται για πρόσωπο που δεν συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες και όπως είπε δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

Αποκάλυψε επίσης πώς διαχειρίζονταν τα χρήματα που της έδινε η μητέρα της… Η 12χρονη ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε από τη μητέρα της 20 ευρώ ευρώ για δύο μήνες και τα μικρότερα αδέλφια της έπαιρναν λιγότερα χρήματα. Τα χρήματα αυτά συνήθως τα αποταμίευε και όταν ήθελε να φάει ή να πιει κάτι πήγαινε και το αγόραζε. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αυτά τα χρήματα της έφταναν.

Εξήγησε μάλιστα πως κατάφερνε και ξεγελούσε τη μητέρα λέγοντας της ότι βρίσκεται στην πλατεία, ενώ πήγαινε στα ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος. Η ανήλικη είπε ότι όταν έπαιζε στην πλατεία η μητέρα της μπορούσε να την εντοπίσει ανά πάσα στιγμή. Της έλεγε ”μπορεί να περάσω να σε δω στην πλατεία”. Αν την έπαιρνε τηλέφωνο και τη ρωτούσε πού ήταν, η μικρή της απαντούσε ότι ήταν στην πλατεία και αν καταλάβαινε ότι η μητέρα της θα πήγαινε να την ψάξει στην πλατεία τότε πήγαινε εκεί και αυτή. Η 12χρονη ανέφερε ότι η μητέρα της είχε τύχει να πάει στην πλατεία για να την αναζητήσει και αυτή επειδή δεν ήταν εκεί δικαιολογήθηκε ότι είχε φύγει κάνοντας ποδήλατο.,

Σχετικά Άρθρα