Ιτούδης μετά την ήττα από Λετονία – “Είναι φυσιολογικό που σήμερα προπονήσαμε μια ομάδα και αύριο θα προπονήσουμε μια άλλη;”

 Ιτούδης μετά την ήττα από Λετονία – “Είναι φυσιολογικό που σήμερα προπονήσαμε μια ομάδα και αύριο θα προπονήσουμε μια άλλη;”

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν απογοητευμένος από την ήττα (60-80) της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ από τη Λετονία στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2023, αλλά κυρίως με όσα συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ με τη διαμάχη της Euroleague με τη FIBA.

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ κόντρα στη Λετονία ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στα όσα τραγελαφικά γίνονται μεταξύ Euroleague-FIBA.

Όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στη NOVA:

Για το παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων: «Προσπάθησαν τα παιδιά στο μέγιστο. Οι έμπειροι παίκτες της Λετονίας που παίζουν Ευρωλίγκα έβαλαν 60 πόντους περίπου. Το 6/8 τρίποντα της τρίτης περιόδου μας πλήγωσε. Να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν εκπληκτικός».

Για την λειψή Εθνική: «Σήμερα προπονήσαμε μία ομάδα και αύριο μια άλλη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει κάποιος που του αρέσει αυτό που γίνεται; Η Λετονία ήταν καλύτερη σήμερα και κέρδισε δίκαια. Κάτι άλλο συμβαίνει, να μας πουν τι άλλο θέλουν όμως».

Για το Βέλγιο που είναι ο επόμενος αντίπαλος: «Πρέπει να μαζευτούμε και να κάνουμε σε μια προπόνηση όσα πρέπει να γίνουν σε 2-3 μήνες. Να δούμε ποιοί θα είμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα