Σάλος με την Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού – Καταγγελία Πολάκη

 Σάλος με την Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού – Καταγγελία Πολάκη

Σάλο έχουν προκαλέσει οι νέες καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

Οπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία και έγγραφα, η πρώην ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού και του ΥΠΟΙΚ Θεανώ Καρποδίνη, τοποθετήθηκε Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ αν και στον σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κατέλαβε την 11η θέση (και μετά από αναθεώρηση του πίνακα κατετάγη 8η).

Κι ενώ η θέση Διοικητή του ΕΟΠΥΥ είναι εκ του νόμου «πλήρους και «αποκλειστικής απασχόλησης», η κ. Καρποδίνη τοποθετήθηκε παράλληλα σε αμειβόμενες θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια δύο θυγατρικών του ελληνικού χρηματιστηρίου (της Εταιρείας Εκκαθάρισης Συναλλαγών και του Αποθετηρίου).

Ω μέλος ΔΣ των εταιρειών του χρηματιστηρίου επόπτευε εισηγμένες εταιρείες, με τις οποίες είχε συναλλαγές και υπέγραφε συμβάσεις ως Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ.

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολάκης κάλεσε τον υπουργό Υγείας να απομακρύνει άμεσα την κ. Καρποδίνη από τον ΕΟΠΥΥ και να επιστραφούν στο Δημόσιο τα χρήματα που εισέπραξε παρανόμως από τον Οργανισμό.Ζήτησε επίσης από τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να παραιτηθεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ:

Ακόμα να διώξεις τη Διοικητρια του ΕΟΠΥΥ την κυρία Καρποδίνη;;;;(φωτο 1)

Εκτός από τον πλούσιο μισθό της διοικήτριας (4.500 πριν ,7.500 τωρα ) η κυρία από ασχολειται σε έμμισθες θέσεις ,τρεις τον αριθμό,στο χρηματιστήριο Αθηνων.!(3-4-5)

Ο νόμος λεει πως ο διοικητης του ΕΟΠΥΥ είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης!(φωτο 2)

Πόσο αχόρταγα κοράκια είστε;

Υγ.Δειτε παρακάτω πως «επιλέχθηκε» η εν λόγω αριστοαχρηστη για τη θέση:

«………σου γράφω λίγα για την διαδικασία επιλογής της.

11η ήταν η κυρία στην κατάταξη

Το ΑΣΕΠ όμως χωρίς να προχωρήσει σε διαδικασία ενστάσεων, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ανακοινώνει νέο πίνακα που την κατατάσσει 8η!!!

Οι 7 προκρίνονται για συνεντεύξεις.

Η νυν μη εκτελεστική πρόεδρος και 2η στην κατάταξη αποσύρθηκε ξαφνικά από τη λίστα για τη διεκδίκηση της θέσης του διοικητή (ΚΑΠΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ) κι έτσι η κυρία πλασαρίστηκε τελευταία στους 7.

Μετά ξαναήρθε το ΑΣΕΠ με τις ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ συνεντεύξεις και η κυρία από 7η βγήκε 3η!!!

Ε από τους 3 ο υπουργός διάλεξε την 3η!!!!

Γι αυτό λέω πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ που φαίνεται να είναι σε συνεννόηση με την πολιτική βούληση.

Άσε δε που και η μοριοδότηση των υποψηφίων έπασχε αφού υπήρχε ταβάνι στη μοριοδότηση της δημόσιας εμπειρίας..»

Σχετικά Άρθρα