Ασημακοπούλου: “Δεν θα επιτρέψουμε να συκοφαντούν την Ελλάδα χωρίς αποδείξεις και πειστήρια”

 Ασημακοπούλου: “Δεν θα επιτρέψουμε να συκοφαντούν την Ελλάδα χωρίς αποδείξεις και πειστήρια”

«H Ελλάδα σε ζητήματα κράτους Δικαίου δεν κάνει εκπτώσεις», τόνισε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ – Ασημακοπούλου μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στηλιτεύοντας τους «εχθρούς της Ελλάδας, όπου και αν βρίσκονται», όπως είπε χαρακτηριστικά, με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σημείωσε επίσης πως: «Η τιμή και η υπόληψη των Ελλήνων πολιτών, αλλά και του δημοκρατικά εκλεγμένου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν είναι διαπραγματεύσιμη και θα τη φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού».

Σημείωσε επίσης ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί κακόβουλο λογισμικό, έχει ενισχύσει το νομοθετικό πλαίσιο άρσης απορρήτου, έχει διερευνήσει θεσμικά και πλήρως τη νόμιμη επισύνδεση του κινητού του κ. Ανδρουλάκη και πρωτοπορεί και πάλι πανευρωπαϊκά, απαγορεύοντας καθολικά τη χρήση κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα».

Και συνέχισε: «Δεν θα επιτρέψουμε, λοιπόν, σε όσους σπεκουλάρουν πάνω στην Ελλάδα για μικροκομματικούς λόγους και για προσωπική προβολή, σε εχθρούς της Ελλάδας όπου και αν βρίσκονται, σε όσους υπηρετούν σκοτεινές ατζέντες, σε όσους δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο της Ελλάδος με τοξικότητα να συκοφαντούν την Ελλάδα χωρίς αποδείξεις και πειστήρια. Προφανώς, δεν θα ανεχτούμε την παντελώς ανυπόστατη προπαγάνδα ενός ελληνικού μέσου ενημέρωσης, του οποίου ο εκδότης συνδέεται με τη χρηματοδότηση τηλεοπτικού δικτύου, εντός Ελλάδος, με ρωσικά κεφάλαια». Και κατέληξε: «Για να συνεννοηθούμε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κάτω τα χέρια σας από την Ελλάδα».