Σακίρα-Πικέ: Μετά από 12 ώρες διαπραγματεύσεων η Κολομβιανή τραγουδίστρια παίρνει τα παιδιά στο Μαϊάμι

 Σακίρα-Πικέ: Μετά από 12 ώρες διαπραγματεύσεων η Κολομβιανή τραγουδίστρια παίρνει τα παιδιά στο Μαϊάμι

Ύστερα από πέντε μήνες, ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να δώσει στην Σακίρα την πλήρη κηδεμονία των γιων τους, Μίλαν και Σάσα.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή τραγουδίστρια κατέληξαν σε μια μυστική συμφωνία που επιτρέπει στη Σακίρα να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως αναφέρει η La Vanguardia, το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε συμφωνία ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν 12 ώρες.

Ο Ζεράρ Πικέ θα περάσει τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη με τα παιδιά και στη συνέχεια θα τα δει να πηγαίνουν συνεχίζουν τη ζωή τους στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζεράρ Πικέ θυσιάστηκε προς όφελος των παιδιών, τα οποία φέρεται να ξεκινούν το 2023 σε ένα νέο σχολείο που έχει ήδη βρει η Σακίρα για αυτά στο Μαϊάμι.

Το χρονικό της διαμάχης

Η Σακίρα και ο Πικέ συναντήθηκαν με τους δικηγόρους τους στις 15 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη. Η 45χρονη τραγουδίστρια, μαζί με τους δικηγόρους της, Pilar Mañé και Diego Muñoz, συναντήθηκαν με τον 35χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος, σύμφωνα με τη La Vanguardia, μετά από 30 λεπτά, αποχώρησε από τη συνάντηση.

Το δημοσίευμα ενημέρωσε ότι ο αθλητής είχε βαρεθεί τις δύσκολες διαπραγματεύσεις, τις ρήτρες και τις αντιπροσφορές, γι’ αυτό έφυγε από το γραφείο. Παρά τις εντάσεις, η Σακίρα και ο Πικέ δεν θέλουν να πάνε σε δίκη, αλλά να λύσουν φιλικά το ζήτημα με την επιμέλεια των γιων τους, Μίλαν και Σάσα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποδοσφαιριστής ανησυχούσε ότι αν τα παιδιά του περνούσαν πολύ χρόνο μακριά, μπορεί να πληγωνόταν η σχέση τους με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, καθώς μένουν δίπλα στο σπίτι του στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι σταρ ανακοίνωσαν το τέλος της σχέσης τους μέσω του πρακτορείου δημοσίων σχέσεων τους. “Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι οι δρόμοι μας χωρίζουν. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ταξίδεψαν στην Τσεχία για να βρεθούν στο πλευρό του γιου τους στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού.

Η Σακίρα και ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν το 2010 στο φεστιβάλ Rock in Rio, αν και πολλοί πιστεύουν ότι η πρώτη τους συνάντηση ήταν στο κλιπ “Waka Waka” για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, δεν ήταν ποτέ μαζί στα γυρίσματα, καθώς εκείνη έκανε το ρόλο της στις ΗΠΑ και εκείνος βρισκόταν στην Ισπανία μαζί με άλλες προσωπικότητες όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Ντάνι Άλβες και ο Ραφαέλ Μάρκες.

Τον Μάιο του 2011, ο Πικέ βρέθηκε σε συναυλία της Σακίρα στη Βαρκελώνη και έκτοτε ήταν μαζί έως τον Ιούλιο του 2022 που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Σχετικά Άρθρα