Ηλιόπουλος:”Οι μέρες του αποτυχημένου ΚΥΠατζη στη κυβέρνηση τελειώνουν”

 Ηλιόπουλος:”Οι μέρες του αποτυχημένου ΚΥΠατζη στη κυβέρνηση τελειώνουν”

Η Δημοκρατία θα νικήσει» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και τονίζει ότι δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή, επισημαίνει σε ανάετησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Αιχμηρή ανάρτηση με αφορμή τις νέες, σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών, έκανε στο Facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι μέρες του αποτυχημένου ΚΥΠατζη στη κυβέρνηση τελειώνουν» και επισημαίνοντας ότι «η Δημοκρατία θα νικήσει».

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει τρία βασικά σημεία που σχετίζονται με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων σημειώνοντας: «1. Από την πρώτη στιγμή του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, η γραμμή άμυνας του Μαξίμου ήταν ότι χρήση κακόβουλου λογισμικού παρακολουθήσεων κάνουν μόνο ιδιώτες. Έκανε η κυβέρνηση κάποιον ουσιαστικό έλεγχο π.χ. στην Intellexa, η οποία αποδεδειγμένα εμπορεύεται το predator; Η απάντηση είναι όχι. Το καθεστώς Μητσοτάκη όχι απλά ανέχεται αλλά συντονίζει αυτές τις πρακτικές και για αυτό κρύβεται πίσω από το “απόρρητο”. Για αυτό κρύβουν του Λαβράνο, Μπίτζιο και Δημητριάδη.      

2. Μετά την αποκάλυψη του Documento ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι όσα αναφέρει η εφημερίδα “χρειάζεται να διερευνηθούν διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές” και ταυτόχρονα εξαπόλυσε μια χυδαία επίθεση στον Κ. Βαξεβάνη ότι είναι “εθνικός συκοφάντης” και “παραμυθάς”. Δεν είναι λίγο παράξενο να ταλαιπωρούνται οι αρχές με αποκαλύψεις που κάνει κάποιος “παραμυθάς” και “συκοφάντης”;         

3. Το καθεστώς Μητσοτάκη θα καταγραφεί ως η πιο χυδαία και αυταρχική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από όλους και όλες για να κλείσουμε τις σημερινές πληγές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή. Τη Τετάρτη στις 9 Νοεμβρίου στην πανελλαδική απεργία θα δοθεί μία πρώτη μαζική απάντηση από τους πολίτες. Ενάντια στο καθεστώς των υποκλοπών, του αυταρχισμού και της λεηλασίας.  

Δικαιοσύνη παντού!»

Σχετικά Άρθρα