Δήλωση-βόμβα Βρέντζου μετά το ντέρμπι: Το ποδόσφαιρο διοικείται από φασιστικό παρακράτος, να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός- Ευθεία βολή στο Μαξίμου

 Δήλωση-βόμβα Βρέντζου μετά το ντέρμπι: Το ποδόσφαιρο διοικείται από φασιστικό παρακράτος, να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός- Ευθεία βολή στο Μαξίμου

Το μέλος του δ.σ του Ολυμπιακού και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γ Βρέντζος

Το διοικητικό στέλεχος των ερυθρόλευλων λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι των αιωνίων που βρήκε τον ΠΑΟ να ισοφαρίζει με πέναλτι που κέρδισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά εκτελέστηκε στο 13ο, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά πάντων και έκανε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι ο ίδιος προτείνει την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Super league 1.

Η δήλωση Βρέντζου δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Εκφράζει, αν δεν υπαγορεύτηκε, από την ιδιοκτησία του Ολυμπιακού και συνδέεται, προφανώς, με την πολιτική επικαιρότητας και με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρέντζου στην Cosmote TV:
«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.