Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου

 Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, παρουσία πλήθους πολιτών, δημοσιογράφων και πολιτικών, τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου, στο Δημοτικό κοιμητήριο Μελισσίων το μεσημέρι του Σαββάτου. Στον επικήδειο λόγο της η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, μίλησε εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης για το θάρρος την ευθυκρισία, την γενναιότητα του Αντώνη αλλά και τη λαμπρή του διαδρομή στη δημοσιογραφία.

Η απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο, θα μας λείψει η αγωνιστικότητα του η φιλία του, ο λόγος του και οι πρωτοπόρες ιδέες του, τόνισε.

Τα συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ευαγγελία και την κόρη του Χριστιάνα, εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, μετέφερε η κα Αντωνιάδου. Στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν η ΕΣΗΕΑ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η οικογένεια Αντώνη Σαμαρά.

Στην κηδεία παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Χρήστος Παπουτσής, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης και ο πρώην πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλλος, καθώς και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, όπως επίσης δημοσιογράφοι και πολιτικοί.

Σχετικά Άρθρα