Κακοκαιρία Eva: Υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπυ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Κινδυνεύουν οι παίκτες

 Κακοκαιρία Eva: Υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπυ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Κινδυνεύουν οι παίκτες

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους πολίτες κρούει ο γνωστός μετεωρολόγος κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο εκτιμάται ότι θα διεξαχθεί εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας ”Eva”.

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρει μία αναβολή, γιατί θα μετακινηθεί και μεγάλος όγκος οπαδών, οπότε χρειάζεται προσοχή. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε και πόσο νερό θα πέσει στο γήπεδο. Η δική μου γνώμη είναι ότι είναι καλύτερο να πάρει παράταση τουλάχιστον για μία ημέρα», σχολίασε ο μετεωρολόγος του OPEN και πρόσθεσε ότι πρόβλημα θα είναι και η μετακίνηση.

«Ξέρουμε ότι στο λεκανοπέδιο υπάρχουν δυσκολίες, φανταστείτε να μετακινηθεί και τόσος πολύς κόσμος, είτε με το μετρό είτε στις οδικές αρτηρίες. Χρειάζεται προσοχή», σχολίασε ο κ. Μαρουσάκης, ωστόσο πρόσθεσε ότι το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα έχουμε και εργαζομένους να μετακινούνται σε μεγάλο βαθμό καθώς είναι Κυριακή.

«Φαίνεται ότι το μέτωπο των καταιγίδων θα μείνει για πολλές ώρες στα δυτικά του νομού Αττικής κοντά στον Σαρωνικό. Το σύστημα αυτό θα παίρνει υγρασία και ενέργεια και θα αδειάζει μεγάλο όγκο νερού σε πολλές περιοχές προς τα Δυτικά, αλλά ακόμα και τα νότια τμήματα της Αθήνας θα πνιγούν από αυτές τις καταιγίδες», σχολίασε.

Στην Αθήνα θα βρέχει από το βράδυ μέχρι και το πρωί της Δευτέρας τόνισε ο κ. Μαρουσάκης και μίλησε για την έντονη κεραυνική δραστηριότητα που αναμένεται: «Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικά Άρθρα