Κακοκαιρία EVA: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου

 Κακοκαιρία EVA: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε κατοίκους της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα έως τις μεσημεριανές ώρες αύριο στην περιοχή τους.

https://twitter.com/112Greece/status/1588916820408700929

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: « Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις βραδινές ώρες σήμερα έως τις μεσημεριανές ώρες αύριο στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο .Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας.

Σύσκεψη για την λήψη μέτρων

Διευρυμένη σύσκεψη για την λήψη μέτρων αντιμετώπισης της επερχόμενης κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και με την παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

https://twitter.com/GSCP_GR/status/1588835898611105794

Ο κ. Υπουργός ζήτησε από τις Αστυνομικές Αρχές να τεθούν, από τις επόμενες ώρες, σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμουν ουσιαστικά, με μέσα και έμψυχο δυναμικό, τον σχεδιασμό του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και να αντιμετωπιστούν τα όποια τυχόν προβλήματα ανακύψουν.

Για το σκοπό αυτό, ενισχυμένα κλιμάκια της τροχαίας θα επιτηρούν στο εθνικό, αστικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ σε ετοιμότητα θα τεθούν και τα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα της Επικράτειας, ευρισκόμενα σε συνεχή επικοινωνία με τους Δήμους και τις Περιφερειακές Αρχές της χώρας.

Σχετικά Άρθρα