Vintage σαλόνι η στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη που δεν είχε παγκάκι (vid)

 Vintage σαλόνι η στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη που δεν είχε παγκάκι (vid)

Η στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη γίνεται viral καθώς οι εικόνες είναι σπάνιες. Δεν υπήρχε παγκάκι και κάποιοι βρήκαν τη λύση για να μπορούν να κάτσουν 4, ίσως και περισσότερα άτομα, αν στριμωχτούν.

Τρεις καρέκλες από σετ τραπεζαρίας μίας άλλης εποχής τοποθέτησαν άγνωστοι, δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο σαλόνι για μια πιο «ευχάριστη» αναμονή, σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη. Τα καθίσματα τοποθετήθηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη στάση «Γαλαξίας», στην οδό Σόλωνος κοντά στη Δελφών.

Μάλιστα οι άγνωστοι που δημιούργησαν τις παρακάτω εικόνες, φρόντισαν ακόμη και να δέσουν τις καρέκλες με σχοινιά στο σίδερο, ώστε κανείς να μη χαλάσει αυτό το όμορφο και vintage σκηνικό. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι εικόνες έχουν κάνει τον γύρο των social media με τα σχόλια να είναι επικριτικά και τους χρήστες να ζητούν να απομακρυνθούν άμεσα λόγω αισθητικής αλλά και με γνώμονα τις συνθήκες υγιεινής στη στάση.

Να σημειωθεί επίσης ότι με αφορμή περιστατικό με αντίστοιχη πατέντα σε στάση στην Πλατεία Δημοκρατίας ο αντιδήμαρχος Τενχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης είχε εξηγήσει ότι, βάσει σχετικής υπουργικής απόφασης, πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο ελάχιστο πλάτος πεζοδρομίου για να τοποθετηθεί στέγαστρο με κάθισμα. 

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα