Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος βιαστής – 43χρονος ηλεκτρολόγος – Η αποκάλυψη Λύτρα για τα παιδικά ποδήλατα στον οίκο ανοχής

 Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος βιαστής – 43χρονος ηλεκτρολόγος – Η αποκάλυψη Λύτρα για τα παιδικά ποδήλατα στον οίκο ανοχής

Καρπούς απέδωσε το ανθρωποκυνηγητό στο οποίο επιδόθηκαν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλλάβουν τον τέταρτο κατά σειρά βιαστή ο οποίος προέκυψε μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό η οποία βίωσε έναν πρωτοφανή εφιάλτη πέφτοντας θύμα μαστροπείας.

Η επιχείρηση είχε το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό όνομα του 43χρονου ηλεκτρολόγου πλοίων, ο οποίος δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κρύβονταν προκειμένου να μην συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι άνδρες της ΕΛΑΣ χτένισαν την Αττική όσο και παραπλήσιους νομούς και τον συνέλαβαν τελικά στην Κόρινθο, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Ο 43χρονος είναι το 10ο κατά σειρά άτομο για το οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού

55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου ο τρίτος βιαστής που συνελήφθη νωρίτερα

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου είναι ένας 55χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o τρίτος που συνελήφθη κατά σειρά μετά την τελευταία κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, έχει και την ιδιότητα του προπονητή.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.  

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής.

Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

  • Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.   

Έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου του Α και Β τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας ή αλλιώς Futsal.

Η σοκαριστική αποκάλυψη Λύτρα για τον οίκο ανοχής και τα παιδικά ποδήλατα

Αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια έκανε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στο Live News, έχει στην κατοχή του νέες πληροφορίες για τον οίκο ανοχής που φέρεται να οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος το ανήλικο κορίτσι και να έκλεινε «ραντεβού» με τους άλλους βιαστές.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ενώ είχε αναφερθεί ότι ο οίκος ανοχής ήταν στο Γκάζι, βάσει στοιχείων που έχει στα χέρια του, ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής που αναφέρεται στη δικογραφία δεν πρόκειται για επιχείρηση αλλά για ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που νοικιάζεται ως Airbnb.

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε περισσότερη έρευνα του κυκλώματος των «παιδοβιαστών». «Έξω από αυτόν τον χώρο είναι παρκαρισμένα πολλά παιδικά ποδήλατα» υποστήριξε ο Απόστολος Λύτρας, σημειώνοντας ότι ίσως οδηγούνταν και άλλα παιδιά στο συγκεκριμένο σημείο.

Καθυστερούν τα εντάλματα

Ο κ. Λύτρας υπογράμμισε ότι τα εντάλματα σύλληψης από την κύρια ανάκριση έχουν καθυστερήσει πολύ, τονίζοντας ότι φοβάται πως αρκετοί εμπλεκόμενοι θα διαφύγουν από την χώρα.

Έπειτα ο δικηγόρος είπε πως ύστερα από επικοινωνία που είχε με τη θεία της 12χρονης, του ανέφερε πως το θύμα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Επίσης, αποκάλυψε πως την κηδεμονία των παιδιών θα την αναλάβει η γιαγιά τους και πιθανότατα η 12χρονη θα πάει στη θεία της.

«Η ανακρίτρια δεν είχε την ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντι στη 12χρονη»

Ο Απόστολος Λύτρας παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαδικασία της ανάκρισης της 12χρονης από τις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν λάθη.

«Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία της αναγνώρισης μία φορά και μπήκε τόσες φορές; Δεν μπορώ να το κατανοήσω» διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε επίσης πως σύμφωνα με τα όσα είπε η 12χρονη στη θεία της, η ανακρίτρια δεν είχε ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντί της.

«Αυτό που έμαθα, απ’ όσα μου μετέφερε η θεία είναι πως ο τρόπος της ανακρίτριας προς την 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός στη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Σχετικά Άρθρα