Σέρρες: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού

 Σέρρες: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά του Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ιατροδικαστική έκθεση καταγράφεται ότι ο πνιγμός, τόσο του 72χρονου όσο και της 70χρονης συζύγου του, έγινε την ίδια ώρα.

Πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας σημειώνουν ότι οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα διεξαχθούν αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στο τι προηγήθηκε του πνιγμού των δύο ηλικιωμένων. Ερευνάται, δηλαδή, το ενδεχόμενο να έχασαν για κάποιο λόγο τις αισθήσεις τους με συνέπεια να επέλθει ο πνιγμός τους.

Στη διαδικασία της εξέτασης των δύο σορών παρέστη και ιατροδικαστικής – τεχνικός σύμβουλος της επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών, όπου συνέβη η τραγωδία με τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους.

Η 70χρονη και ο 72χρονος, που βρίσκονταν για ιαματικό τουρισμό στην περιοχή, είχαν εντοπιστεί αναίσθητοι από εργαζόμενο, σε ατομικό λουτρό, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Το σημείο αποκλείστηκε για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στον χώρο, ενώ ελήφθησαν και δείγματα νερού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επιτόπια έρευνα, δεν εντοπίστηκε κάποια βλάβη στις εγκαταστάσεις που μπορεί να συνδέεται με το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα