Παγώνη: Η μοναδική πινακίδα στο δρόμο είναι μουτζουρωμένη – Τι είπε για το θανατηφόρο τροχαίο στον περιφερειακό Υμηττού

 Παγώνη: Η μοναδική πινακίδα στο δρόμο είναι μουτζουρωμένη – Τι είπε για το θανατηφόρο τροχαίο στον περιφερειακό Υμηττού

Σε κατάσταση σοκ είναι οι συνάδελφοι της 28χρονης ειδικευόμενης γιατρού που πέθανε σε τροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ταξί.

Μία η ειδικευόμενη παθολόγος για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να τρακάρει και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως μετέδωσε το Mega που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου, εκεί φαίνεται πως δεν υπάρχει επαρκής σήμανση. Στο σημείο που η κοπέλα έκανε το μοιραίο λάθος δεν υπάρχει καθόλου σήμανση.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερα αίσθηση είναι το γεγονός πως η νεαρή γιατρός βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα για τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο. Ειδικότερα, η κοπέλα έβγαινε από την Περιφερειακή Υμηττού προς Κατεχάκη, και ήθελε να ακολουθήσει τη διαδρομή από τη Ραφήνα προς το κέντρο.

Η γιατρός έκανε λάθος, έκανε αναστροφή σε εκείνο το σημείο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Κινούνταν δηλαδή αντίθετα, προς αεροδρόμιο στο ρεύμα που πηγαίνει προς Αθήνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ταξί μετωπικά και να χάσει τη ζωή της. Σημειώνεται πως από τη σύγκρουση ο οδηγός ταξί έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

«Αυτό που πρέπει να πω είναι ένα παράπονο, οι συνάδελφοι που περνάνε από εκεί είπαν όντως ότι το σημείο εκεί δεν φαίνεται. Μάλιστα όταν είναι 5 η ώρα το πρωί που είναι νύχτα, προφανώς κανείς δεν θα μπορούσε να δει την μουτζουρωμένη ταμπέλα », σχολίασε η Ματίνα Παγώνη στο Mega.

Σχετικά Άρθρα