Ο Γεωργιάδης απάντησε σε… “καπαμά” και Κουτσούμπα

 Ο Γεωργιάδης απάντησε σε… “καπαμά” και Κουτσούμπα

«Παρά την κριτική που θα κάνει ο κόσμος, που θα πει τον καπαμά του και θα κάνει αστεία, όπως έκανε ο αξιοσέβαστος κύριος Κουτσούμπας χτες που ξεχνά ότι στην Σοβιετική Ένωση τα ράφια των σούπερ μάρκετ ήταν άδεια, το καλάθι πάει καλά, ο κόσμος το στηρίζει και αγοράζει μαζικά, και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν, αυτό ενδιαφέρει τον καταναλωτή».

Αυτό δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στην κριτική για το καλάθι του νοικοκυριού και το σχόλιο που έγινε viral έξω από το σούπερ μάρκετ.

Η “viral” ατάκα έξω από το σούπερ μάρκετ, το πάρτι στο twitter και η αλήθεια για τη συνταγή “αρχ@@@α καπαμά” (vid)

Την Πέμπτη, το δικό του σχόλιο για το πολυαναμενόμενο καλάθι του νοικοκυριού άφησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Με αφορμή την ατάκα καταναλωτή στην ίδια εκπομπή που έγινε viral το πρωί της Τετάρτης – το περιβόητο «αρχ…. καπαμά» δηλώνοντας την δυσαρέσκειά του για το «καλάθι» – ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε το πρωί της Πέμπτης πως «μάθαμε τελικά από τι φτιάχνεται ο καπαμάς», την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους.

Σχετικά Άρθρα