Κολωνός: Σύλληψη 55χρονου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης- Ποιοί είχαν δηλώσει ψευδώς ότι μόνο συνομίλησαν στο Blindchat

 Κολωνός: Σύλληψη 55χρονου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης- Ποιοί είχαν δηλώσει ψευδώς ότι μόνο συνομίλησαν στο Blindchat

Συνελήφθη ένας 55χρονος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

O 55χρονος συνελήφθη έπειτα από την έκδοση εντάλματος από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αναφορικά με το προφίλ των συλληφθέντων, ο 35χρονος συνελήφθη στην οικία του στον Κορυδαλλό, είναι άγαμος, ευκατάστατος και δηλώνει εισοδηματίας, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, είναι υπάλληλος security και χωρισμένος με ένα παιδί.

Στα σπίτια των συλληφθέντων έγιναν κατ’ οίκον έρευνες απ’ όπου κατασχέθηκαν ψηφιακές συσκευές, tablet, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και στο σπίτι του 39χρονου στο Νέο Ηράκλειο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε και ένα όπλο το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια, λόγω της εργασίας του, ο συλληφθείς.

Ο 39χρονος και ο 55χρονος είχαν και οι δύο παρουσιαστεί αυτοβούλως στις 16 Οκτωβρίου στην ΓΑΔΑ, ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ και είχαν δηλώσει ψευδώς ότι είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη στο διαδίκτυο δίχως να γνωρίζουν την πραγματική της ηλικία και ότι δεν συναντήθηκαν μαζί της.

Στην κατάθεσή της η 12χρονη όμως τους αναγνώρισε από τις φωτογραφίες, πέρα από το ότι είχε προκύψει από την έρευνα στις συνομιλίες πως είχε κλειστεί και συνάντηση. Συνολικά πλέον, μαζί με την μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι εννέα και αναζητείται και ο δέκατος κατηγορούμενος για να συλληφθεί.

Και οι δύο πήραν προσθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Σχετικά Άρθρα