ΕΛ.ΑΣ.: “Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τρίπολη”

 ΕΛ.ΑΣ.: “Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τρίπολη”

Η 11η αγωνιστική της Super League πλησιάζει και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ στις 20:30 στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», με την ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδει ανακοίνωση και να γνωστοποιεί την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, γι’ αυτό γίνεται έκκληση στου φιλάθλους που δεν διαθέτουν εισιτήριο να μην προσέρχονται στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη, μεταξύ των ομάδων «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ.», από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενώ παράλληλα δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Σε κάθε περίπτωση, αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, παρακαλούνται να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο.
Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους, ενώ παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Σημειώνεται ότι και η ΠΑΕ ΑΕΚ το έκανε γνωστό στους υποστηρικτές της, καθώς στην δική της ανακοίνωση ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως αιτήθηκε το άνοιγμα θύρας και την χορήγηση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (6/11) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, όπως μας γνωστοποιήθηκε, αποτελεί πάγια επιλογή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να μην ανταποκρίνεται σε αντίστοιχα αιτήματα.

Πρέπει λοιπόν να πληροφορήσουμε τους φίλους της ομάδας μας πως το δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης. Δεν θα υπάρχουν απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, άρα και καμιά δυνατότητα παρουσίας μη κατόχων διαρκείας της γηπεδούχου ομάδας.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους φίλους της ΑΕΚ να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και να προστατεύσουν την ομάδα μας από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο».