Βρετανία: Έβαλαν φωτιά σε 12χρονο – Τον ρώτησαν “θέλεις να δεις ένα μαγικό κόλπο;”

 Βρετανία: Έβαλαν φωτιά σε 12χρονο – Τον ρώτησαν “θέλεις να δεις ένα μαγικό κόλπο;”

Φρίκη στη Βρετανία με 12χρονο αγόρι που υπέστη «σημαντικά εγκαύματα», αφού ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δει ένα… μαγικό κόλπο. Δύο άντρες με κουκούλα του έβαλαν φωτιά στο μπλουζάκι του με έναν αναπτήρα, με ολέθρια αποτελέσματα.

Το θύμα βρισκόταν με έναν φίλο του στο Bancroft Park στο Μπλάκπουλ της Βρετανίας, όταν τον πλησίασαν οι τραμπούκοι. Ένας περαστικός σταμάτησε για να βοηθήσει και μετέφερε το αγόρι, που υπέστη εγκαύματα στον κορμό του, στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να έχει δει την επίθεση που συνέβη μεταξύ 8 και 9 το βράδυ της Τρίτης να επικοινωνήσει με τις αρχές. Ο πρώτος ύποπτος περιγράφεται ως ψηλός, φορούσε μαύρη κουκούλα, μαύρη μάσκα, μαύρο παντελόνι με τσέπες στα πόδια και μαύρα δερμάτινα γάντια.

Ο δεύτερος δράστης περιγράφεται ως μικρότερος, φορώντας επίσης μια μαύρη κουκούλα και γάντια χωρίς δάχτυλα.

Η ντετέκτιβ Kirsty Wyatt, του Blackpool CID, είπε: «Ήταν μια φρικτή επίθεση σε ένα νεαρό αγόρι και έχει υποστεί σημαντικά εγκαύματα που θα χρειαστούν συνεχή νοσοκομειακή περίθαλψη. Θα κάνω έκκληση σε όποιον είδε οτιδήποτε ύποπτο στην περιοχή την ώρα της επίθεσης να μας μιλήσει. Θα έχουμε επιπλέον περιπολίες στην περιοχή τις επόμενες ημέρες και θα παροτρύνω όποιον έχει πληροφορίες ή ανησυχίες να μιλήσει με έναν αξιωματικό».

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα